Ankara'da Akçaabatlılar Gecesi

Ankara'da Akçaabatlılar Gecesi

Ankara’daki hemşehrilerimizin kurduğu Akçaabat Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği kurtuluş kutlamasını bu yıl da gerçekleştirecek.

 

 17 Şubat Çarşamba günü yatsı namazını takiben Maltepe Camii’nde bir mevlid programı organize edecek olan dernek, geleneksel kurtuluş yemeğini ise 20 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Dernek Başkanı Yusuf Dülber, Ankara’daki Akçaabatlılarla bir araya gelerek kollektif bir çalışma programı sonucunda organize ettikleri etkinliklere Akçaabat’tan da Adnan Topsakal, Hüseyin Baki Eyüpoğlu, Tahsin Kalaycı, Emin Zurnacı ve İsmail Topal gibi isimlerin katkı sağladıklarını vurgulayarak, 20 Şubat Cumartesi akşamı Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri geceye tüm hemşehrilerini davet etti.

Saat 19.00’da başlayacak gecede Türkiye’nin dörtbir tarafından gelen Akçaabatlılar’ın mükemmel bir buluşma gerçekleştireceklerine inandığını belirten Başkan Dülber, “Ankara’ya bir kez daha Akçaabatlı’nın mührünü vuracak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat