Anaokulundan Gösteri

Anaokulundan Gösteri

Akçaabat Anaokulu’nun minik öğrencilerinin yıl son gösterileri büyük ilgi gördü

Akçaabat Anaokulu’nun minik öğrencilerinin yıl son gösterileri büyük ilgi gördü. Ayşe Akol Baş’ın öğretmenliğini yaptığı Papatyalar sınıfı’nın yılsonu etkinliğinde görev alan 25 minik öğrenci yetenekleri ile ayakta alkışlandı.

Okul binasında  gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak vals yapan minik öğrenciler daha sonra “Bahçıvan Rondu”nu sahneye koydular. “Ateşböceği Dansı” isimli gösterinin ardından ise Ayşenur Saraç, Mehmetcan Birinci ve Burak Seyis isimli minik öğrenciler Nasreddin Hoca’nın “Hırsız” isimli fıkrasını canlandırdılar.

“Mevsimler Rondu” ile devam eden etkinlikte Hasredin hoca tiplemesi ile alkış alan Mehmetcan Birinci bu kez Enes Taflan isimli arkadaşıyla “Kazan Doğurdu” isimli fıkrayı dramatize etti.

“Sultans of The Dans” isimli gösteriyle devam eden programın son etkinliği ise tüm sınıf öğrencilerinden oluşan koronun konseri oldu.

Akçaabat Anaokulu Papatyalar Sınıfı öğrencilerinin isimleri şöyle:

Tuğşad Şen, Selin Mumcu, Recai Naci Mısıroğlu, Bahar Topsakal, Burak Seyis, Banu Topsakal, Hasan Kaan Boğuçlu, Şevval Türk, Doğukan Sivrikaya, Gamze Kahriman, Yağız Değirmenci, Ayşenur Saraç, Mehmetcan Birinci, Yağmur Ceyda Kutlu, Orhan Burak Sağnak, Duygunur Gedikli, Ozan Demirci, Melisa Azalmış, Emircan Karaca, İlknur Saka, Enes F. Taflan, Alparslan Kaan Bulut, Gizem Kahriman, Mehmet Kayra Eren, Ömercan Tolip.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim