Altyapı Gelecek İçin Umut Veriyor.

Altyapı Gelecek İçin Umut Veriyor.

Akçaabat Sebatspor’da Altyapı Gelecek İçin Umut Veriyor.

Akçaabat Sebatspor’da Altyapı Gelecek İçin Umut Veriyor.

Ekonomik geliri bulunmöayan ve kendi yağıyla kavrulmaya çalışan Akçaabat Sebatspor'da alt yapı hocaları, geleceğe sporcu yetiştirmek için büyük fedakarlık yaparak çocuklara futbol öğretmeye devam ediyor.

Akçaabat Sebatspor'da Hakan Bayraktar, Hasan Kutlu, Fatih Olgun ve kaleci hocası Samet Topal altyapı hocasının önderliğinde antrenman yapan ve yaşları 8 ila 19 arasında değişen çocuklar gelecekte iyi bir futbolcu olabilmek için çalışıyor.

Altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren sorumlu hoca Yıldırım Şimşek, gruplar halinde çocuklara spor altyapısını vermek için çalıştıklarını söyledi. Akçaabat Sebatspor’un bir futbol okulu olduğunu da ifade eden Şimşek “Akçaabat Sebatspor tarihten gelen misyonu nedeniyle bölge futboluna her zaman altyapı görevi üstlenmiştir. 8 ila 19 yaş grubunda 250’e yakın çocuğumuza futbol kültürünü aşılamaya çalışıyoruz. Bu işi için 4 hoca arkadaşımız ve malzemecilerimizde görev yapıyor. Buradan Akçaabat Sebatspor başta olmak üzere, Trabzonspor ve bölge takımlarının ihtiyacı olan sporcular yetişmesi mümkündür. Bunun örneklerini geçmişte görmek mümkündür. Takımların gelecekleri  ve ayakta durmaları altyapılarının güçlü olmalarına bağlıdır” dedi.yildirim-simsek.jpg

Yıldırım Şimşek "Bu sezon Trabzonspor altyapısına 3 oyuncu verdik. Ayrıca 3 sporcumuzu da profesyonel olarak farklı takımlara  verdik. Bunlar bizim için önemli işler. Buradan yetenekli çocukların velilerine seslenmek istiyorum. Futbola ilgi duyan çocuklarını bize teslim etsinler. Kulüpte çocuklarımız için her türlü imkanı sunuyoruz. Akçaabat Sebatspor kulübü ile iletişime geçerek bu kişilere yardımcı olabiliriz" dedi.

sebatspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor