Altıntepe'den Üye Tepkisi

Altıntepe'den Üye Tepkisi

304 kişinin Kooperattif üyeliğinden çıkartılmasına başkan adayı Hüseyin Altıntepe tepki gösterdi.

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yarın gerçekleştireceği seçim öncesi kooperatife üye 304 kişinin üyelikten çıkartılmasına başkan adayı Hüseyin Altıntepe tepki gösterdi. Altıntepe, “ bu arkadaşların iyi niyetli olduklarına inancım kalmadı” dedi.

Altıntepe yaptığı açıklamada,  seçime 2 gün kala bu listenin ortaya çıkmasının arkasında iyi niyet aramanın mümkün olmadığını belirterek “Kooperatiften 304 kişinin üyeliğinin düşürüldüğünü Cuma günü öğrendik.  Bu saatten sonra da yapılacak pek fazla bir şey yok. Çünkü zaten hafta sonu geldi ve resmi daireler kapalı.  Üyelikten çıkartılan isimler arasında yönetime almayı düşündüğünüz 2 arkadaşımız bile var. Bazı vefat eden veya başka nendeler ile haklı olarak üyelikten çıkartılanlar olabilir. Ancak yönetime yazmayı düşündüğümüz kişileri bile üyelikten çıkartmayı iyi niyetle yapılmış bir hareket olarak görmek mümkün değildir. Artık bu güne kadar hep iyi niyet beslediğim bu adaylar hakkında maalesef iyi niyet besleyemiyorum. Yapılan bu davranışı Akçaabat esnafının takdirine bırakıyorum” dedi.

Türkiye’de kapalı olan 2 kooperatiften bir tanesinin Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olduğunu anımsatan Altıntepe “ Akçaabat esnafının kollarının bağlayan burada görev yapan diğer 2 arkadaşımızda şu anda aday konumunda. Şimdi ne vaat edecekler merak ediyorum. Madem bu işi çok iyi biliyordunuz neden Türkiye’de kapalı olan 2 kooperatiften birisi sizin yönettiğiniz kooperatif. Bunun cevabını bu esnafa veremezler. Yaptıkları icraatlarının sonucu kapalı bir kooperatif, bunun ötesi yok” dedi.

Altıntepe, üyelikten çıkartılan üyeler ile ilgili her türlü yasal haklarını seçilse de seçimese de yasal zeminde arayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler