Altıntepe'den Seçim Yorumu

Altıntepe'den Seçim Yorumu

Esnaf Ve Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adaylarından Hüseyin Altıntepe, “kendilerini tam olarak esnafa anlatamamanın dezavantajını yaşadıklarını” söyledi.

Akçaabat Esnaf Ve Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adaylarından Hüseyin Altıntepe “Seçime kısa bir süre kala adaylığımızı açıklamamız bizim kendimizi tam olarak esnaf kardeşlerimize anlatamamamıza neden oldu. Birçok projemiz vardı. Bu projelerimizi yine genç girişimci bir grup ile hayata geçirmeyi planlıyoruz. Projelerimiz Akçaabat esnafına ışık tutacak projelerdir” dedi.

Seçimin gergin geçmesinde Divan başkanı Murat Gümrükçü’nün yöneticiliği etkin rol oynamıştır diyen Altıntepe, “Bu ortamda esnaf kardeşlerimizin takdiri mevcut başkandan yana olmuştur. Esnaf arkadaşlarımızın verdikleri oylara saygımız sonsuzdur. Seçimin İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum“dedi.
Altıntepe kendilerini esnafa daha iyi anlatabilmek için daha çok çalışacaklarını da sözlerine ekleyerek esnaf arkadaşlarımızın sıkıntılarını yakından takip edip bu sıkıntılara çözüm için ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi. İstediğimiz tek şey takım tutar gibi başkan tutmak değil de projeler üretip esnafın sıkıntılarına çözüm bulacak yöneticileri göreve getirerek Akçaabat esnafının gücüne güç katmaktır diyen Altıntepe "Takdir esnaf arkadaşlarımızındır. Esnaf Arkadaşlarımıza yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve kendi adıma saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler