Altınel'den muhtarlara ziyaret

Altınel'den muhtarlara ziyaret

Altınel, Akçaabat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı ve Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Akçaabat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Eyüp Gedikli ve çok sayıda muhtarın katılımıyla, dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Altınel, “Akçaabat’ta yaşayan bütün halkımız bütün hizmetlerin en güzeline layıktır. Halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet olduğunu çok iyi bilen ve yaşayan kişilerden bir tanesiyim. Bunun bize vermiş olduğu bu tükenmez enerjiyi aynı zamanda tecrübemiz, bilgi ve birikimimizle donatmış durumdayız. Buna yaratıcılık ve hayal gücümüzü de ekleyerek, altın şehir Akçaabat ilçemizi bölgede ve Türkiye’de marka şehirler içerisine sokacağız. Ankara’daki bütün kurumların ve belediyeciliğin çalışma sistemini çok iyi bilen birisi olarak Akçaabat’ta çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

MUHTARLARIMIZIN DERTLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ
Muhtarların, mahalli idareciliğin en önemli unsurları olduğunu belirten Altınel açıklamasının devamında şöyle konuştu: “1864 yılında Vilayet Nizamnamesi ile oluşturulan ve 1945 yılında çıkarılan yasayla bugünkü halini alan bu kutsal mahalli idare birimi muhtarlık, hizmet etmenin en çekirdek birimini kapsamaktadır. 27 yıllık yöneticilik hayatımda hep muhtarlarımızla iç içe çalıştık. Onların dertlerini, sıkıntılarını çok iyi bilen birisiyim. Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber aynı dert ve sıkıntıları paylaşarak, ilçemiz ve muhtarlarımız adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

ÇOK BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK
Daha sonra konuşan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugüne kadar Darıca Belediyesi ve Başkan Altınel’den çok büyük destek gördük. Elindeki imkanları ölçüsünde bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Belediyelerin, muhtarların sıkıntılarıyla biraz daha yakından ilgilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Sayın başkanımıza da çıkmış olduğu bu zorlu süreçte başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. 

altinel-muhtarlar-(2)-copy.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Siyaset