Altınel'den açıklama

Altınel'den açıklama

Altınel, göreve hazır olduğunu söyledi.

■ Haber: Berkant PARLAK
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nin Darıca Beldesi’nin Belediye Başkanı Muhammet Altınel, beldedeki çalışmalarından söz ederken önümüzdeki seçimlerde yeniden göreve hazır olduğunun sinyalini verdi.

Darıca’da çok önemli ve büyük işlere imza attıklarını belirten Başkan Altınel, “Önümüzdeki süreçte bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Trabzon büyükşehir olduktan sonra bize verilecek her göreve hazırız. Partimizin önümüzdeki süreçte bize sunacağı görevi kabul ederek, bu görevi başarılı bir biçimde sürdürmek adına gereken neyse yapacağız. Daha büyük hizmetlerimizle birlikte yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Altınel, Darıca Sahil Parkı’nda göreve geldiklerinden bu yana dikkat çeken çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Parkımızı baştan aşağıya yeniledik. Bu çalışmalar bizim için çok önemli çünkü biz insanların boş zamanlarında dinlenmesi için sahil kenarlarına geldiğini biliyoruz. Bu bakımdan onlara ne kadar iyi imkanlar sunabilmek adına buna daha çok katkı sağlayacağımızı biliyoruz” diye konuştu.

TURİZME KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Darıca Sahil Parkı deniz koruma tahkimatı projesini 2010 yılında yaptıklarını sözlerine ekleyen Altınel şöyle konuştu: “Israrlı takiplerimizin neticesinde DLH Genel Müdürlüğü’nden sağlanan kaynakla bu yıl ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanmıştır. Bununla birlikte sahil parkımız daha güvenli bir yer hakim olmuş olacak. Projeye ayrılan para 500 bin TL. Bu kapsamda aynı kısmında Darıca sahil dolu alanı tahkimat çalışmaları da bitirilmiş olacak. Orada da ciddi bir turizm projesi çalışmamız var. Trabzon’un gelişen turizm yelpazesinde Darıca’nın da bu yelpazeye katkıda bulunması ve payını alması için gerekeni yapıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset