Altın'da Aday

Altın'da Aday

AK Parti’de Gençlik kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Zekeriya Altın da başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Altın da aday

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de yaklaşan kongreyle birlikte adaylar da bir bir sahneye çıkmaya başladı. AK Parti’de Gençlik kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Zekeriya Altın da başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Bir açıklama yapan Başkan Adayı Altın, Kurucu Genel başkan recep Tayyip Erdoğan’ın ideali olan “Yeni Türkiye”nin oluşumuna Akçaabat’tan da katkı sağlamak için başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Altın, adaylık açıklamasında şunlar dile getirdi:

“Yeni Türkiye idealleriyle emin adımlarla yola çıkmış AK Parti’nin neferi olmaktan onur duyuyorum. Bu zorlu yola çıkmış olan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir Türkiye ideali vardı. O zamanlar Türkiye’nin hayal dahi edilemeyecek sorunlarına el atmak kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu. En büyük hayali Millet ile beraber yürümekti. Bu zorlu yolun dikenlerinden kurtulup yola devam etmek ancak 4 şeyle mümkün olabilirdi: Sağlam duruş, sağlam karakter, sağlam irade ve en önemlisi de inanmaktı. Yüce Allah’ın ona nasip etmesiyle idealler bir bir gerçekleşti. Türkiye sathına yayılan bu inancı milletle bütünleştirdiğinizde önünüzde hiçbir engelin kalmayacağını biliyordu. Eski Türkiye hayallerine geri dönmek isteyen zihniyetin hiçbir zaman millet tarafından kabul görmeyeceğini görmek bizleri çok umutlu etti. Ve bu İnaçla yola çıkmış bir kardeşiniz olarak AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum. Yeni Türkiye sathına yayılmış olan kongrelerimizin hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu asil davaya hizmet eden sandık kurullarına varıncaya kadar tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

zekeriye-altin1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset