Altınboğa Köfte Lezzeti

Altınboğa Köfte Lezzeti

Ünü ülkemizin dışına kadar yayınan Akçaabat Köftesine yeni bir marka dahil oldu. Altınboğa Köfte ve Kavurma.

 


Son yıllarda elde ettiği başarılar ile ününü ülkemiz sınırları dışında da duyurmaya başlayan Akçaabat köftesine yeni bir marka daha dahil oldu. Akçaabatlı genç girişimcilerin kurduğu Altınboğa Et Ürünleri Tesisi’nde hijyenik ortamda üretilen Akçaabat köftesinin yanı sıra, büyük market ve tesislerin rağbet gördüğü Kavurma’da da iddialı.

1983 Yılında kurulmasına karşılık ilk günkü gibi heyecan ile Akçaabat’ta yeni bir istihdam kapısı oluşturan Altınboğa Et Ürünleri yetkilileri, 29 yıllık tecrübesini çağdaş teknolojiler ile birleştirerek kendisinden bahsettiren bir marka olma yolunda sağlam adımlar ile ilerliyor.

 

Hijyen ve kalitenin olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade eden şirket yetkilileri, Altınboğa markalı ürünlerin tamamını veteriner hekim kontrolünde ve islami usullerle uygun bir şekilde imal edildiğini belirttiler.

Altınboğa ürünleri, Türk Gıda Kodeksi et ürünleri tebliğine uygun imal edilmektedir. Kontrollü ve kaliteli üretim modeli, gerçek  Akçaabat köftesi ve kavurmayla buluşunca ALTINBOĞA’nın eşsiz lezzeti ortaya çıkmaktadır.

Ürünlerinde tamamen kırmızı et kullanan Altınboğa Et Ürünleri, gerçek Akçaabat köftesini tüketiciyle buluşturmayı amaçlıyor. 

Paketlenmiş Altınboğa Akçaabat Köftesi’ni, tüm seçkim marketlerde bulmak mümkün. Altınboğa Et Ürünleri'ne 462- 268 22 99 numaralı telefondan veya www.altinbogaet.com.tr internet adresinden ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

altinbaoga-kofte-akcaabat.jpg

altinbaoga-kofte-akcaabatta.jpg

altinboga-urunleri.jpg

altinboga-urunleri.20120529192953.jpg

altiboga-akcaabat-kofte.jpg


adotel.20120529194330.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler