Alşan'dan Değerlendirme

Alşan'dan Değerlendirme

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na tekrar seçilen Osman Zeki Alşan seçimi sitemize değerlendirdi.

Önceki gün yapılan kongrede 840 delege oy kullandı. Oylama sonucu mevcut başkan Osman Zeki Alşan 493, Şaban Günaydın 249 ve Ahmet Altıntepe 92 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarını sitemize  değerlendiren Başkan Osman Zeki Alşan, "Esnaf kendi geleceği için en doğru kararı vererek gereğini yapmıştır” dedi. Alşan, “Seçimler demokrasinin bir gereğidir. Esnaf, önüne konan sandıkta kendi duygularına tercüman olacağına inandığı adaya oy vererek yönetime getirdiği bizlere daha da çok sorumluluk yüklemiştir” dedi.
Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Alşan, kongrede yapılan tartışmaların kongre salonunda kalması gerektiğini de ifade ederek “Kongre biraz gergin geçti. Bu bizleri üzdü. Ancak bunlar her seçimde olabilmektedir. Önemli olan bu tartışmaların orada kalmasıdır. Esnaf olarak bir bütünüz. Bana oy veren ya da vermeyen herkese eşit davranmak bizim asli görevlerimizdendir” dedi.
Alşan, tüm esnafa eşit mesafede olacağını, kendisine oy veren ya da vermeyen diye bir ayrım yapmasının söz konusu olmayacağını, Akçaabat esnafı için çaba harcayacağını belirtti
Önceki gün yapılan kongrede 840 delege oy kullanmış ve oylama sonucu mevcut başkan Osman Zeki Alşan 493, Şaban Günaydın 249 ve Ahmet Altıntepe 92 oy almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler