Alparslan Türkeş Açıklaması

Alparslan Türkeş Açıklaması

Akçaabat İlçe Teşkilatı, Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü dolayısıyla Miraç Çınar imzalı bir mesaj yayınladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akçaabat İlçe Teşkilatı, Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü dolayısıyla Miraç Çınar imzalı bir mesaj yayınladı.

Miraç Çınar, mesajında "İçinde yaşadığımız günler, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in, Türk milliyetçilerine gösterdiği istikametin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Bu itibarla bizler, doğru yerdeyiz, doğru yoldayız ve dosdoğru bir hedefin takipçileriyiz. Yıllardır yapılan karşı propaganda ve yıkıcı müdahalelere rağmen, aziz milletimizin nezdinde Türk milliyetçiliği yeniden yer bulmaya başlamış ve Milliyetçi Hareket'in haklılığı gün geçtikçe daha fazla kabul görmüştür.

  Türk milliyetçilerinin, Rahmetli Başbuğumuzun manevi rehberliğinde kuruluşunun 100. yılı olan 2023'te Türkiye'yi lider ülke, havzasında stratejik bir güç ve küresel gelişmeleri etkileyen bir kutup ülke yapma hedefi vardır. Ve bu hedeflere Merhum Başbuğumzun fikirleriyle ve bizlere bıraktığı milli ve manevi miraslarla ulaşabileceğimizden asla kuşku duyulmamalıdır. Türk milliyetçilerinin, Rahmetli Başbuğumuzun manevi rehberliğinde kuruluşunun 100. yılı olan 2023'te Türkiye'yi lider ülke, havzasında stratejik bir güç ve küresel gelişmeleri etkileyen bir kutup ülke yapma hedefi vardır. Ve bu hedeflere Merhum Alparslan Türkeş Bey'in fikirleriyle ve bizlere bıraktığı milli ve manevi miraslarla ulaşabileceğimizden asla kuşku duyulmamalıdır. Zira Başbuğumuz sadece dün değil, aynı zamanda bugündür ve fikir ve erdemli kişiliğiyle yarınların müjdesidir.

  Bu duygu ve düşüncelerle merhum son başbuğumuz Alparslan Türkeş’i Hakk’a yürüyüşünün 18. sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyoruz.

    Mekanın cennet olsun Başbuğum…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset