Alkışlar Yaylacık Ortaokulu’na

Alkışlar Yaylacık Ortaokulu’na

Alkışlar Yaylacık Ortaokulu’na

Okul başarısını yanı sıra sportif faaliyetlerde de başarı gösteren Yaylacık Orta Okulu okul müsabakalarında başarılı bir performans sergileyerek, Trabzon’u temsil etme imkânı buldular

Yıldız Kız Futsal Takımı İl Dördüncüsü

24 Aralık 2015 - 08 Ocak 2016 tarihleri arasında Yomra İlçesinde düzenlenen 2015-2016 Öğretim yılı okullar arası futsal müsabakalarında okulu temsilen Ömer Karadirek çalıştırıcılığında takım kaptanı Hümeyra Yıldız ve oyuncular Selenay Yılmaz, Sudegül Kahraman, Gökçenur Cebeci, Sudenur Çağlayan, Busenur Çağlayan, Gizem Bulut ve Sümeyye Kaya katılarak il dördüncüsü oldular.

yaylacik-orta-okulu.jpg

Yıldız Kız Hentbol Takımı İl Dördüncüsü

11 - 15 Ocak 2016 tarihleri arasında Trabzon 19 Mayıs Kapalı spor Salonunda düzenlenen 2015-2016 Öğretim yılı okullar arası Hentbol müsabakalarında okulu temsilen çalıştırıcı Ömer Karadirek  takım kaptanı Zülha Armutcu ve oyuncular  Fatmanur Çakmak, Sinem Seyis, Ceren Altuntaş, Bahar Altuntaş, Tuğçe Parmak, Yaren Şılbır ve Mervenur Topal katılarak il dördüncüsü oldular.

Yıldız Erkek Kros Takımı Grup Altıncısı

Gençlik ve Spor Bakanlığını faaliyet programında yer alan “Okullararası Yıldızlar Kros Grup Birinciliği “ yarışmaları Samsun da yapıldı.

16 Ocak 2016 tarihinde Samsun da yapılan kros grup yarışmalarında; Umut Berk Kitapçi, Ümit Ergün, Sefa Şentürk, Ali Osman Akbulut, İlhan Kotan ve Efe Özkan’dan oluşan Yaylacık Ortaokulu yıldız erkek kros takımı başarılı bir yarış çıkartarak grup altıncısı oldu.

Okul müdürü Yusuf Kayci başarılı bir yarış çıkaran kros takımını ve beden eğitimi Öğretmeni Murat Kahraman’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

kross.jpg

12-13 Ocak 2016 tarihlerinde Söğütlü atletizm sahasında yapılan, okullar arası Puanlı atletizm il yarışmalarında yaylacık ortaokulu Atletizm takımları katıldıkları yarışmalarda kupa ve madalyalara el koydu.

Hasan Gedikli, Gencay Şahinkaya, Eren Okumuş,Ahmet Bilal Ersoy, Hasan Alişen ve Akın Kamus’ dan oluşan Yaylacık Ortaokulu küçük erkek atletizm takımı Trabzon ikincisi;  Zülha Armutcu, Rümeysa Kırımlı, Ceren Akdemir, Mescide Şentürk, Busenur Bektaş ve Havvanur Yaylı’dan oluşan Yıldız kız atletizm takımı ve Umut Berk Kitapci, Ümit Ergün, Bedirhan Çolak, Ömer Yılmaz, Ahmetcan Alişen, Sefa Şentürk  ve Abdurrahman Enez’den oluşan yıldız erkek atletizm takımları ise Trabzon Birincisi oldular.

 Yıldız kız ve yıldız erkek takımları Trabzon’u 3-4 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan grup yarışmalarında temsil edecek.

Okul Müdür Yusuf Kayci okul atletizm takımlarını çalıştıran Beden eğitimi öğretmeni Murat Kahraman’ı ve öğrencilerini bu öz verili çalışmalarından dolayı kutlayıp başarı dileğinde bulundu.

Beden eğitimi öğretmeni Murat Kahraman ise “Çok çalışarak öğrencilerimizle bir yerlere geldik. Bizden desteklerini esirgemeyen velilerimize ve okul idaresine teşekkür ederiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler