Ali Türen'e Kadınlardan Destek

Ali Türen'e Kadınlardan Destek

Ali Türen'e Kadınlardan Destek

Trabzon'da işsiz sayısındaki artış vatandaşı genel seçim öncesi yeni arayışlara yönlendirdi. Ağır yaşam koşulları altında ezilen vatandaş derdine derman arıyor. İşsiz kadınlara 720 TL işsizlik maaşı da ailelere umut oldu.  Yıllardır AKP'ye oy veren Akçaabatlı kadınlar "bu kez desteğimiz hemşerimiz Ali Türen Öztürk" dedi.

Trabzon'da Genel Seçim heyecanı devam ederken Akçaabatlı olmanın avantajını kendi lehine çeviren Ali Türen Öztürk özellikle kadınların ilgi odağı oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çalışmayan ev kadınlarına 720 TL maaş müjdesi ilgiyi bir kat daha artırdığı görüldü. Çalışan kadınlarında desteğini alan Öztürk, "Akçaabat'ta Ali Türen desteklenir. Bunu ben değil kapısını çaldığımız kadınlarımız, elini sıktığımız Akçaabatlı hemşerilerimiz söylüyor. Biz de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne halkımızın seçip göndereceği 550 milletvekilinden biri olarak Akçaabat ilçemizi temsil edeceğiz. İlçemize en güzel hizmeti, en değerli yatırımları getirmek için öncülük edeceğiz" dedi.

Çalışmayan ya da eşi çocuğu işsiz kadınlarında çare olarak gördüğü Öztürke 'Artık bizi kurtarın. Her seçim öncesi bizlere verdikleri vaatlerle oylarımızı aldılar ama artık bunlara güvenimiz kalmadı. Telefonunu verenler aradığımızda bir tek bizi dövmüyor. Akçaabatlı olmanız nedeniyle bir tek umudumuz siz kaldınız demesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset