Ali Türen Vatandaşla Buluşmaya Devam Ediyor

Ali Türen Vatandaşla Buluşmaya Devam Ediyor

CHP Trabzon il teşkilatı ve milletvekili adayları Tonya da halkla buluştu.

CHP Trabzon il teşkilatı ve milletvekili adayları Tonya da halkla buluştu. Milletvekili adayları vatandaşlara projelerini anlattı.

CHP Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Tonya ilçesine çıkarma yaptı. Programa, CHP Trabzon il başkanı Güzide Uzun, milletvekili adaylarından Ali Türen Öztürk ve Mustafa Aydın katıldı. Gün boyunca vatandaşlarla kucaklaşan milletvekili adayları geç saatlere kadar vatandaşlarla sohbet etti. Tek tek herkesle ilgilenmeye çalışan adaylar vatandaşlardan oy istedi ve iktidara gelmeleriyle birlikte yapacakları projeleri Tonyalılara anlattı. CHP 2. Sıra adayı Ali Türen Öztürk ‘’Tonya halkının ekonomik, sosyal-kültürel yaşam düzeyi, her geçen gün kötüye gitmektedir. İktidarda bulunan şahıslar işçimizin, emeklimizin, çiftçimizin çığlıklarına kulaklarını tıkamış çözüm yolunu bulma yönünde kılını bile kıpırdatmamaktadır. Tereyağının memleketi Tonyamız da devlet desteği çok düşük seviyede olmakla birlikte yanlış politikalarla her gecen gün kötüye giden bir hal almıştır ‘’dedi .

 İktidara gelmeleriyle  birlikte yeni kırsal kalkınma anlayışını hayata geçireceklerini söyleyen Ali Türen Öztürk ‘’ Çiftçimizin üretim amaçlı kullanacağı mazotun litresini 1,5 TL düşüreceğiz, teşvik edilecek tarım ürünlerini en az bir yıl önce mutlaka açıklayacağız ve başka geliri olmayan çiftçimize, hane başına, asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlayacağız .Bu projelerimizin hayata geçmesiyle birlikte , siyasi iktidarın çiftçimiz üzerinde oluşturmaya çalıştıkları sadaka kültürünü yok edeceğiz’ ’ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset