Ali Türen İddialı Çalışıyor

Ali Türen İddialı Çalışıyor

Ali Türen Öztürk AK Parti'yi seçimleri kaybetme korkusu sardığını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon milletvekili adayı Ali Türen Öztürk AK Parti'yi seçimleri kaybetme korkusu sardığını söyledi. Öztürk, AKP adaylarının halka kumanya paketi, taraftara maç bileti dağıtarak ülke ve spor sevgilerini çalmaya çalıştığını söyledi.

Öztürk, AKP adayı Erdoğan Bayraktar vatandaşlarımıza dağıttığı kumanyanın kaynağını nereden bulduğunu açıklaması gerektiğinin altını çizerek, "Bu kadar harcamanın kaynağını nereden sağlanmakta. Devlet memuru olan Bayraktar'ın kumanya paketleri ile halkımızın oylarına ipotek koyma anlayışı halkımıza yapılan en büyük saygısızlıktır. Bu kumanya paketlerinin bedelini kim yada kimlerin ödediğini Bayraktar bir ön önce açıklamalı. Halkımız bu tip aldatmalara kanmayacaktır. AKP iktidarında yoksullaşan, işsiz kalan halkımızın yaşamını sürdürebilmesi için bir kez değil ömür boyu gelire ve işe ihtiyacı vardır. CHP iktidarı ile halkımız ekonomik anlamda insan onuruna yakışır bir gelire ve işe sahip olacaktır" dedi.

 

Trabzonspor sevgisinin satın alınamayacağına da dikkat çeken Öztürk, "Trabzonspor'a gönül verenlerin sevdasını oy avcılığı ile gölgelenmeye çalışan Erdoğan Bayraktar'ın elini sporun içinden çekmesi gerekir. Taraftarlara maç bileti dağıtarak bu sevdayı oy karşılığı almaya çalışması parti olarak seçimleri kaybetme psikolojisine bürünmelerinin en iyi göstergesidir.

AKP'lilerin unuttukları bir şey var Trabzonspor'a gönül verenler bu sevdaları üzerinden bilet karşılığı pazarlık yapmaya kalkışanlara sandıkta en büyük şamarı atacaktır. Bir yılın emeğinin çalınmasına göz yuman AKP Trabzonspor ve Trabzon sevdalılarını kumanya ve biletle kandıracağını sanıyorsa aldanıyor. Hiçbir şey Trabzon ve Trabzonspor sevdasının üzerinde değildir. Bu kentin onurlu insanları kumanya ve bilet kandırmaca oyununu 12 Haziran'da sandıkta bozacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset