Ali Bayram'a Plaket

Ali Bayram'a Plaket

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı ve Tatlısu Köyü Muhtarı Ali Bayram, Akçaabat’a verdiği hizmetlerden ötürü Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi tarafından bir plaketle taltif edildi.

1986 yılından bu yana Tatlısu Köyü Muhtarlığı’nı yürüten, 1990’da yönetim kurulu üyesi olarak girdiği Akçaabat Ziraat Odası’nda 1996 yılından bu yana başkanlık görevini üstlenen ve bu görevleri esnasında 17 yıl da Akçaabat ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nde yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veren Bayram’a plaketi Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen bir törenle verildi.

İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Haçkalı, İrfan Çelik, Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Emin Zurnacı ve İsmet Kırali’nin yanı sıra Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı mahalle ve köy muhtarlarının da hazır bulunduğu törende Bayram’a plaketi aynı zamanda Ziraat Odası Meclis Başkanı olan İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Hikmet Eyüpoğlu tarafından takdim edildi.

Törende oldukça duygulandığı gözlenen Ali Bayram, hiçbir karşılık beklemeden gerçekleştirdiği çalışmaların ve verdiği hizmetin karşılığını manevi değerinin yüksekliğini anlatamayacağı böyle bir plaketle almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Bayram, kendisi için tam anlamıyla sürpriz olan plaketin çalışma azmini daha da kamçıladığını belirterek, “Nazik davranışlarından ötürü tüm muhtar arkadaşlarıma, oda üyelerine ve il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler