Alfemo Tatile Gönderdi

Alfemo Tatile Gönderdi

Alfemo Mobilya’nın Akçaabat’taki bayisi Bulutlar Mobilya her yıl gelenek haline getirmeyi amaçladığı geleneğini bu yıl başlattı.

 

Bir yıl boyunca mağazalarından 6 bin TL’lik alışveriş yapan herkese bir şans numarası veren Alfemo Bulutlar Mobilya bu müşteriler arasından 5 talihliyi noter huzurunda belirleyerek çeşitli hediyeler veriyor.

17 Nisan18 Eylül tarihleri arasında Doğu Karadeniz’in en büyük Alfemo mağazası olan Bulutlar Mobilya’dan bu yıl 6 bin TL ve üzeri yıldız ürün alışverişlerine verilen çekiliş kuponunun talihlileri hafta sonu belli oldu. Talihli beş çift Alanya’nın gözde otellerinden olan denize nazır, doğayla iç içe 5 yıldızlı Aydınbey Gold Dreams otelinde THY uçuş konforuyla keyifli bir tatil imkanı kazandı.

Bulutlar Mobilya Genel Müdürü Hüseyin Çelik, Genel MüdürYardımcısı Hatice Üçüncü, Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşe Turan’ın da hazır bulunduğu çekiliş Akçaabat Noter Vekili Celil Güner tarafından yapıldı. Çekilişin ardından davetlilere Trabzon Özel Dans Akademisi Black Sea Dance Akademisi’nin kolbastı ve çeşitli dans gösterileri ile de görsel bir şov yaşatıldı.

 

alfemo1.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler