Akyazı mı ? Kara yazı mı ?

Akyazı mı ? Kara yazı mı ?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Akyazı’da meydana gelen heyelanla ilgili açıklama yaptı.

Üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala yapılamayan Akyazı ile insanımızın çile çektiğini belirten Çınar, “15 Mart 2015 günü Akçaabat-Trabzon yolunun Akyazı mevkiin de gerçekleşen yapay heyelan nedeniyle maalesef bölge insanımız yaklaşık iki haftadır çile çekmektedir. Maalesef hem gidiş hem dönüş güzergâhı bölgenin ismini de tartışmaya açmıştır. Akyazı mı? Karayazı mı?

Yetkililerin bu bölgemizde gerçekleşen heyelanın bertaraf edilmesi noktasın da maalesef sınıfta kalmıştır. Bölge insanımız gerçekleşen her afetten sonra mağduriyeti yaşaması kaderi olmuştur. Bu da Trabzon gibi güzide bir şehri yöneten erkin ne kadar acemi beceriksiz ve basiretsiz olduğunu ortaya koymaktadır.

MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak yetkililere sormak istediğimiz yegâne soru; Eğer dolgu alanı olmamış olsaydı Trabzon merkeze uzanan Akyazı karayolu haftalarca Trafiğe mi kapatılacak yoksa insanlar Akyazı’yı yüzerek mi Trabzon merkez ve çevre illere geçiş sağlayacaktı.

Üzücü olan ismini büyütülen Trabzon şehri nitelik bakımından her geçen gün eriyen bir şehir haline dönüştürülmüştür. Trabzon şehri paralel şehir mi ilan edilmiştir. Bu şehre bu kadar sırt dönülmesinin bir nedeni olmalı. İktidar yetkilileri bu şehir den intikam mı alıyor. Verilen onlarca sözün yerine getirilememişken bu şehir elindekini de her geçen gün kaybeder bir yapıya büründürülmüştür. Hem büyükşehir hem merkez ilçe belediye çalışmaları ve görev süreleri boyunca hizmet götürme noktasında çalışmalarıyla da sınıfta kalmıştır. Bölge insanımız iktidar partisine her fırsatta destek olmuş olmasına rağmen şehir olarak unutulmuştur. Trabzon şehri tarihinin hiçbir dönemin de bu kadar yalnız bırakılmamıştır” dedi.                                                                                         

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler