Aktif Eğitimciler Sendikası Çok Aktif

Aktif Eğitimciler Sendikası Çok Aktif

Aktif Eğitimciler Derneği Sendikası Üyeleri ve diğer sendika üyeleri ile birlikte genel bir piknik düzenledi.

Aktif Eğitimciler Derneği Sendikası Üyeleri ve diğer sendika üyeleri ile birlikte genel bir piknik düzenledi.

Pikniğe katılan Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir üyeleri ve diğer sendika üyeleri yapılan piknikten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Aktif Sen Trabzon temsilcisi Recep Kılıçarslan yaptığı açıklamada; “Piknik bir araçtır. Asıl amaç muhabbettir, farklı sendikalardan insanları bir araya getirip kardeşliği pekiştirmektir. Eğitimcilerimizin ayrışmaya değil birlikteliğe ihtiyacı vardır. İşte bugün bu gayeyi en güzel örneğiyle herkese her zaman olduğu gibi kucak açarak yaşamış olduk. Sendikamızın Eğitimin tüm taraftarını kaynaştıran, birleştiren bir harç olduğunu, Hiç kimsenin diline, dinine, rengine, siyasi görüşüne bakmaksızın bütün eğitimcileri kucakladığını, Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden sorunlara çözüm odaklı yaklaştığını, Eğitimin birikmiş sorunlarına çare olma, çözüm üretme yolunda yeni bir güç olduğunu gördük”. dedi.

Etkinliğe Akçaabat’tan katılan üyelerden Ömer Aygün; Üyelerimizden aldığımız aktif güçle, eğitim gönüllülerimizin tecrübelerini geleceğin beyin tabakasını yetiştiren öğretmenlerimizle, eğitim camiasıyla paylaşmak istiyoruz.

aktif-sendikacilar-dernegi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler