Aktif Eğitim-Sen Öğretmenler Gününü Kutladı.

Aktif Eğitim-Sen Öğretmenler Gününü Kutladı.

Aktif Eğitim-Sen Öğretmenler Gününü Kutladı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Trabzon İl Temsilciliği Kültür ve Sosyal İşleri Başkanlığı'nın 2015 yılı Öğretmenler Günü programları çerçevesinde organizasyonu yapılan, Tarihçi yazar Talha UĞURLUEL tarafından "Anadolu'nun Eğitim ile Fethi ve Selçuklular" konulu konferans Akçaabat Mercan Kongre Merkezi'nde 27 Aralık  2015 Cuma günü saat 19:30'da verildi.

"Anadolu'nun Eğitim ile Fethi ve Selçuklular" konulu konferansa, Trabzon ve çevre illerinde görev yapan öğretmen sevenleri katıldı.Talha UĞURLUEL,Selçuklu döneminde eğitim ve eğitim kurumlarının tesislerine verilen önem ile hassasiyetleri Anadolu’dan örneklemelerle dinleyicilerine aktardı.İzleyiciler; Anadolu’ya ve bulunduğu coğrafyaya yüzlerce yıl ışık tutan tarihi eğitim kurumlarını ve bilinmeyen yönlerini, Talha UĞURLUEL sitiliyle büyük bir beğeni ve merakla izledi. Konferans sonrasında Aktif Eğitim Sen Trabzon İl Başkanı Recep KILIÇARSLAN, Talha UĞURLUEL'i tebrik edip kendilerine çiçek ve yöremizi tanıtan hediye sundu.

            2. yılını kutlayana Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Merkezi  tarafından, okulunda yararlı, başarılı, özgün ve kamuoyunun ilgisini çeken faaliyetler yapan öğretmenleri belirlemek, topluma tanıtmak, teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen "Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri Yarışması" Trabzon ilinde derece alan öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Aktif Eğitim Sen Trabzonİl Başkanı Recep KILIÇARSLAN, program ile ilgili " Öğretmenlik görevi sadece branş bilgilerini aktarmak değil, öğrencilerini  gelecekteki hayatlarında duyarlı, aktif ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde ve üstün meziyetli bireyler olarak hazırlamaktır. Bu bağlamda yarışmamıza teklif edilen tüm öğretmenlerimizi kutluyorum.  Öğrencilerin eğitim öğretimine sağladığı sıra dışı katkıları, basında da yer alan yeni ve özgün çalışmaları ile il birincisi olan adayımızın, Ankara`da yapılacak olan seçimde  ilk ona girmesini ve nihayetinde yapılacak online oylamada Türkiye genelinde yılın öğretmeni olarak  seçilmesini temenni ediyoruz.Ayrıca yarışmaya katılan tüm meslektaşlarımıza da  güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. "dedi.

img-20151127-wa0017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler