Aksa Bu Kenti Sömürüyor

Aksa Bu Kenti Sömürüyor

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde Akyazı Stadı’na ve Akçaabat’a ring hattı çekmek için çalışmalarını sürdüren Çoruh Elektrik şirketini topa tuttu.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde Akyazı Stadı’na ve Akçaabat’a ring hattı çekmek için çalışmalarını sürdüren Çoruh Elektrik şirketini topa tuttu. Karan, “Orada hem görüntü kirliliği var hem de insanların can güvenliği tehlikede. Orada keşmekeş bir görüntü var. Kentimize yeni gelen insanların orada kaza yapma riski çok fazla. Çoruh Elektrik’in bu kentte para kazanıp kenti sömürecek diye biz bu işe sessiz mi kalamayız’’ şeklinde konuştu.

İl Başkanı Karan, Akyazı Stadı’na ve Akçaabat’a ring hatt çekmeye çalışan Çoruh Elektrik firmasına yüklendi. Karan, “Orada hem vatandaşların can güvenliği tehlikede hem de şehir adına görüntü kirliliği var. Gecede orada araçlar gelişigüzel park ediliyor. Kentimizi bilmeyen ve kentimize yeni gelen insanların orada kaza yapma riski çok yüksektir’’ diye konuştu.

Karan, çalışma yapılan alanda yüzlerce esnafın da mağdur edildiğini belirterek “Oralarda kafeteryalar var. Orası öyle keşmekeş olmuş ki insanlar orada ticaret yapamıyorlar. Çoruh Elektrik bu kentte para kazanıp kenti sömürecek diye biz bu işe sessiz mi kalalım. Kentin yetkilileri bu firmayı uyarması lazım’’ dedi

Kaynak:Sonnokta 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler