AKSA Aksıyor

AKSA Aksıyor

AKSA Aksıyor

AKSA AKSIYOR

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya yapılan elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Akçaabat'ta esnaf ve vatandaş elektrik kesintilerinden muzdarip.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya son günlerde Akçaabat'ta yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle esnaf ve vatandaşlarımızın hayatlarının felç olduğunu belirterek yetkilileri AKSA konusu hakkında duyarlı olmaya çalıştı.

Son zamanlarda Akçaabat'ta elektrik kesintilerinden dolayı esnafımızdan ve vatandaşlardan çokça şikayet almaktayız. Esnafımız ve vatandaşlarımızın bozulan elektronik malzemelerin parasını kim ödeyecek. AKSA elektrik faturalarını fazlasıyla tahsil etmeyi biliyor. Ama günde bir kaç kere kesilen elektrik kesintilerine neden çözüm bulamıyor. Bu nasıl bir AKSA. Hizmette sınıfta kaldı, hem de çok düşük bir notla. İş para tahsilatına geldi mi onu çok güzel yapıyor. Faturalarda adını bilmediğimiz bir sürü kesinti. Gün ortası kesilen elektrikler esnafımızın alışveriş yapmasına engel olmakta. Bu yaz sıcağında dolabında kıyması, eti, yağı, köftesi, pastası ve bunun gibi sağlık yönünden önem taşıyan gıda maddeleri zarar görmekte. Bu da esnafımızın zararına yol açmakta. Yazıktır günahtır.

Bizler elektrik kurumu özelleşirken iyi hizmetler alacağımızı umuyorduk. Fakat AKSA'yı tanıdıkça AKSA, AKSA'dıkça böyle özelleştirme olmaz olsun dedirtti bize.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler