Akpınarlı Öğrencilere Ödül

Akpınarlı Öğrencilere Ödül

Akçaabat Akpınar İlköğretim Okulu'ndaki başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Akpınar İlköğretim Okulunca yürütülen ''Bir Kulüp, Bir Proje Kampanyası'' çerçevesinde, başarılı öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hediyelerin verildiği törene Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değermenci, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse,Akpınar muhtarı

 

Necmettin Bıyıklı, Okul Müdürü Yusuf Bıyıklı, öğrenciler ile veliler katıldı.

Kaymakam Özkan, burada yaptığı konuşmada, Akçaabat'ın en yüksek yerleşim yerinde böyle bir organizasyonun yapılmasının sevindirici olduğunu belirterek, ''Bu güzel organizasyonun diğer okullara da örnek olacağı kanaatindeyim'' dedi.

 

Okulun SBS'de de başarılı okullar arasına girdiğini anımsatan Özkan, ''Bu başarıdan ve etkinliğin hazırlamasından dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum'' diye konuştu.

 

Okul Müdürü Yusuf Bıyıklı ise Rehberlik ve Psikolojik Danışma Kurulunun öğrenciler üzerinde davranış değiştirmeye yönelik çalışmaları neticesinde, her sınıftan haftanın örnek öğrencisi seçilen öğrencilere ödül verdiklerini ifade etti.

 

Bıyıklı, başarılı öğrencilere muhtarlığın da yaptığı katkılar doğrultusunda ihtiyaçlara göre çeşitli hediyeler vererek, öğrencileri motive etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

 

Kampanya çerçevesinde öğrencilere 45 çift ayakkabı ve bot, 10 hırka, 5 pantolon, 10 gömlek, 5 takım eşofman, 2 mont ve 15 takım SBS hazırlık seti hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler