Akpınar'ı Kardeş Okul Seçtiler

Akpınar'ı Kardeş Okul Seçtiler

Akpınar'ı Kardeş Okul Seçtiler

Eğitim ve öğretime getirdiği özgün ve farklı uygulamalarla bölgemizde özel okulculuğu geliştiren,   Özel Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi, düzenlenen Kardeş Okul Projesi kapsamında Akpınar İlköğretim Okulu ve Akpınar Ortaokuluna yardım kampanyası düzenledi.

Özel Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin, rehberlik servisi ve Okul Aile Birliğinin büyük bir heves ve yoğun bir çabayla düzenlediği yardım kampanyasında kardeş okuldaki öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

akpinar-okul.jpg

Kardeş okula yardım kampanyası etkinliğinde Özel Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okuldaki öğrencilerle eşleştirildi. Öğrenciler, hediyelerini alıp kardeş okullardaki öğrencilerin okullarını ziyaret etti ve hediyelerini kendi elleriyle verdiler. Kardeşler yaşanan mutluluğu birlikte paylaştılar.

Özel Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Sonkaya, bu tarz faaliyetleri bundan sonraki yıllarda da devam ettirme, farklı okullarla da kardeşlik köprüleri kurarak geliştirme kararlılığında olduklarını söyledi. Ayrıca öğrencilerimizin yardımlaşma ve paylaşma duygusunun çok üst düzeyde olduğunu, ailelerinin gösterdiği ilginin de büyük memnuniyetle karşılandığını belirtti.

akpinar-001.jpg

Okul Aile Birliği temsilcileri Ali Çelenk, Ayşe Serdar ve Sunay Özşahin etkinliğin kendilerini de çok duygulandırdığını belirterek, her sınıfın bir yardım kumbarası ve buna bağlı öğrenci temsilcisi olduğunu, ailelerinden bir şey talep etmeden kendi harçlıklarından biriktirerek böyle etkinlikler düzenlediklerini, bu durumun çocukların merhamet duygusunu geliştirdiğini, başka dünyalarla onları yüz yüze getirdiklerini ve empati kurduklarını vurguladılar. Okulun bu tür sosyal sorumluluklar içinde olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirip idari kadroya teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler