AKP'den Ramazan yardımı

AKP'den Ramazan yardımı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı, bu Ramazan ayında da geleneğini bozmadı.

 Hazırladıkları kumanya paketlerini ilçemizin merkez, belde ve köylerinde çok sayıda aileye kapıdan teslim eden Kadın Kolları mensupları, toplumsal dayanışmanın zirve yaptığı Ramazan ayında ellerinden geldiğinin en iyisini yapmaya çaba gösterdiklerini söylediler.
Kadın Kolları Başkanı Naide Parlayan, yönetim kurulu üyeleri Hatice Dervişoğlu (Siyasi İşler Başkanı), Meryem Baytar (Sosyal İşler Başkanı) ve Melike Turan (Sosyal İşler Başkan Yardımcısı) ile İlçe Yöneticileri Ali Kalaycı, Osman Parlayan ve Refik Derviş-oğlu'dan oluşturdukları bir heyet halinde Ramazan öncesinde kumanya dağıtımına tek tek evleri dolaşarak başladıklarını ve Ramazan ayının ilk günlerinde dağıtım işlemini tamamladıklarını belirterek, kendilerine destekte bulunan herkese teşekkür etti.
Teşkilatlarını kurdukları ilk günden itibaren tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları kumanya paketlerinde, ortalama bir ailenin Ramazan ayı boyunca ih-tiyaçlarını karşılayabileceği her şeyin mevcut olduğunun altını çizen Kadın Kolları Başkanı Parlayan, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini Ramazan aylarında görüyoruz. Bu durumda, toplumun her kesimine düşen önemli sorumluluklar var. Sırt sırta, kol kola verilerek örnek dayanışmalar sergilenmelidir diye düşünüyorum. Ramazan ayı da bu anlamda en önemli fırsatlardandır. Diyoruz ki, herkes mutlu olsun. Hep birlikte yola devam ederek, bütün engelleri aşalım.” diye konuştu.
Ramazan kumanyası dağıtımında önemli katkıda bulunan Akçaabat Belediye Meclisi'nin tek bayan üyesi de olan AK Parti Akçaabat Kadın Kolları Siyasi İşler Başkanı Hatice Dervişoğlu, “Böylesine, insana ve insanlığa huzur ve-ren dayanışma örneklerinin artması tek temennimdir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset