Akkaya' yı Unutmadılar

Akkaya' yı Unutmadılar

Trafik Kazası sonrası hayatını kaybeden Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Akkaya'yı sevenleri unutmuyor.

Kendisinin kullandığı makam aracının direksiyonunda kalp krizi geçirmesi sonucu oluşan trafik kazasında bir süre önce yaşama gözlerini yuman Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Akkaya'yı sevenleri unutmuyor.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Düzköy Gençlik Kolları ilçenin girişine “Efsane Başkan Seni Kalbimizde Yaşatacağız” yazılı bir pankart asarken, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı İstişare Toplantısı'nda da Akkaya'nın çiçeklerle süslü bir fotoğrafı çerçeveletilerek, yaşasaydı oturacak olduğu sandalyeye bırakıldı. AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleri de çocukları ve kardeşlerine Düzköy'de taziye ziyaretinde bulundu, mezarının başında Kur'an okudu.
Mehmet Akkaya'nın sürekli gülümseyen yüzünü ve şefkatli bakışlarını en iyi şekilde ifade eden bir fotoğrafının yer aldığı pankarta “Efsane Başkan Seni Kalbimizde Yaşatacağız” yazısını yazdıran AK Partili gençler, Akkaya’yı unutmalarının mümkün olmadığını, O'nu unutturmayacaklarını da ifade ederlerken, AK Parti Trabzon İl Yönetimi'nin jesti de takdir edildi.
Diğer taraftan, Düzköy'e giden AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleri, burada taziyeleri kabul eden Mehmet Akkaya'nın çocukları ve kardeşlerine sabır dileklerinde bulundular. İl Baş-kanı Balta ve beraberindekiler daha sonra Akkaya'nın mezarı başında Kur'an okuyarak, dua ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler