Akgün'den Özel Açıklamalar

Akgün'den Özel Açıklamalar

Akgün'den Özel Açıklamalar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Akçaabat İlçe Teşkilatı'nın hafta sonu gerçekleştireceği kongrede tek aday olan mevcut Başkan Emre Akgün, Akçaabatlı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akgün Akçaabat'a yapılan yatırımları basın mensuplarına anlatarak yapılması gereken projeler hakkında bilgi verdi.

Akçaabat Festival Alan Çay Bahçesinde konuklarını ağırlayan başkan Akgün, 3 yıl içerisinde Ankara'da çok şey başardıklarını fakat aynı başarıyı yerelde sağlayamadıklarını belirtti. Başkan Akgün "Göreve geldiğimiz günden itibaren Akçaabat'a ne kazandırabiliriz diye bir gayret içerisinde olduk.  Bazı işleri hallettik ama yapacak çok daha işimiz var. Yaptığımız birçok çalışmayı sonlandırmada sorun yaşadık. Özellikle Ankara'dan aldığımız yatırımları yerelde faaliyete geçirememenin bir üzüntüsü var. Yerelde her işi kolay halledemiyorsun. Bunda da en büyük sorun arsa sıkıntısı.Akçaabat'ta herkesin ortak vardığı konu yapılacak yatırımlara arsa bulamamak olarak karşımıza çıkıyor. Buna rağmen birçok projemizi  hayata geçirdik ve birçok projemizde kısa süre içerisinde başlamasını bekliyoruz" dedi.

Herkesi Kongreye Davet Etti

Hafta sonu gerçekleşecek olan kongrede genel merkezin isteği doğrultusunda tek aday olarak gireceklerini ifade eden Başkan Emre Akgün, kongreye tüm vatandaşları davet ettiğini belirtti. Akgün "Kongremizi Akçaabat'ın büyüklüğüne yakışır bir şekilde yapmayı planlıyoruz. İçişleri bakanımızı Sayın Süleyman Soylu'nun da katılacağı bu kongreye partimize hizmet etmiş eski yeni tüm yöneticilerimizi, partililerimizi ve vatandaşlarımızı kongremizde görmek istiyorum" dedi.

akcaabat-ak-parti-ilce.jpg

Emre Akgün kendi döneminde Akçaabat'ta yapılan yatırımları ise şu şekilde sıraladı.

20314.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler