Akgün'den  O proje İçin Açıklama

Akgün'den O proje İçin Açıklama

Akgün'den O proje İçin Açıklama

Trabzon'da inşa edilecek üç kavşağın ihalesinin üzerinde uzun süre geçmesine rağmen çalışmalara başlanılmaması kamuoyunda çeşitli  iddiaların da dile gelmesine neden oldu.

Akgün "Projede İptal Söz Konusu Değil"

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Karadeniz Sahil Yolu Bağlantısı Köprülü Kavşağı ve Bağlantı yoları Akçaabat Ayrım Düzköy yolu Karadeniz Sahil Yolu Akçaabat Devlet Hastanesi önü köprülü kavşağı ve bağlantı yolları ve Trabzon-Kireçhane ayrım, DOKAP Yolu Tanjant Bağlantısı Atapark köprülü kavşağı ve bağlantı yolları adı altında üç adet kavşak ve bağlantı yollarının yapımı ihalesi yapıldığı açıklanmıştı.

İhale üzerinden uzun süre geçmesi kamuoyun projelerin iptal edildiği yönünde iddialara AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün açıklık getirdi. Sitemize açıklama yapan Akgün "2 gün öne Karayolları yetkilileri ile yapılacak olan kavşak projeleri ile ilgili görüştük. Projeler aynen devam etmektedir. Söz konusu projenin iptal gibi bir durumu söz konusu değildir. Proje Karayolları Genel Müdürlüğü'nde son aşamaya gelmiş ve kısa sürede kamu oyuna açıklanmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler