Akgün'den Mesaj

Akgün'den Mesaj

Akgün'den Mesaj

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akgün mesajında şu sözlere yer verdi.

“Bir insan yetiştirme sanatı olan öğretmenlik mesleği önemini ve saygınlığını hiçbir zaman yitirmemiştir. Ülkemizde cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren fikir, sanat, bilim ve kültür alanlarında ülkemizin şekillenmesinde ve kalkınmasında öğretmenlerimiz lider olmuştur. Yeni nesiller yetiştirmek ve gençleri ülkenin geleceği için hazırlamak öğretmenliği onurlu ve kıymetli bir meslek yapmıştır. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın çok özel ve yüce bir meslektir. Sevgi ve fedakarlık mesleği olan öğretmenlik, aynı zamanda ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görevdir.

Kurtuluş Savaşı’ndan sonra enerjisini ve zamanını Anadolu’nun inşası ve Anadolu gençliğinin gelişmesi için seferber eden öğretmenler 21. Yüzyılda da Türkiye’nin gelişmiş ülkeler arasında yer alması için yeni nesiller yetiştirecektir. Saygıdeğer öğretmenlerimizin bu umudu boşa çıkarmayacaklarından eminim.

Öğretmenlere duyduğumuz borcun, ömür boyu taşınacak insanlık borcu olduğunun, ödenmesinin mümkün olmadığının ve bunun manevi bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçten yola çıkarak harcadığınız emek, gösterdiğiniz özveri, sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, onlara sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler