Akgün'den Kandil Mesajı

Akgün'den Kandil Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Mevlid Kandilini bir mesaj ile kutladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Mevlid Kandilini bir mesaj ile kutladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün mesajında, “İki cihan peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V) ‘efendimizin kutlu doğumu ile kâinat ve beşeriyetin nurlandığı gündür bugün. Peygamber efendimiz ( S.a.v ) âdemoğullarını Rabbin yoluna davet ile vazifelendirilmiştir.

“Emrolunduğu gibi dosdoğru ol” Ayeti kerimesinde buyrulduğu gibi; biz âdemoğullarını doğru olmaya, Allah’ın emir ve yasaklarına uymaya çağırmıştır. Bütün İslam âlemi; çoraklaşmış gönülleri merhamet ve şefkat pınarları ile yeşertmeyi, hep peygamber efendimizden ( S.a.v ) öğrenmiş ve tatbik etmeye gayret etmiştir. Yüce rabbim bütün mümin kardeşlerimizi ve bizleri Hz. Muhammed Mustafa efendimizin yolundan ayırmasın. O’nun mübarek yüzü hürmetine, bugün; bütün rahmet kapıları sonsuza dek açılacaktır.

Ellerimizi semaya, gönlümüzü Mevla’ya açıp, kutlu gecenin feyzinden yararlanmak ve dualarda buluşmak ümidi ile bütün Türk İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik eder, her bir ocaktan yükselen dualar hürmetine memleketimizin ve âlemi İslam’ın üzerine çökmüş kara bulutları dağıtmasını yüce Allah’tan niyaz eder, bütün âlemi İslam’ın ve hemşerilerimin Mübarek Mevlid Kandilini kutlarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler