Akgün'den çok serttepki

Akgün'den çok serttepki

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Sahibi İsmail Topal’a yapılan saldırıya bir tepkide AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün’den geldi.

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Sahibi İsmail Topal’a yapılan saldırıya bir tepkide AK parti İlçe Başkanı Emre Akgün’den geldi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün de Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal’a yapılan saldırıyı kınadı. Akgün, şehir eşkıyalarına fırsat tanınmaması gerektiğini belirterek, toplum olarak esef verici olayları ortak tepki gösterilmesi gerektiğini savundu.

AK Parti İlçe Başkanı Akgün, yayınladığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Bu esef ve kaygı verici saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak fikirlerin özgürce ifade edilmesinden ve basının tam bağımsız ve özgürlüğünden yana olduğumuz aşikârdır. Adli makamlarımız ve güvenlik mensuplarımızın şehir eşkıyalığına soyunan kim ya da kimler olursa olsun müsaade etmeyeceklerine olan inancımı da ifade etmek isterim. Akçaabat ilçemizin saygın ve kalemiyle de güzide bir ustasına yapılan saldırıyı tasvip etmek imkânsızdır. Benzeri olayların yaşanmaması için ortak toplumsal tepkinin artık geç kalınmadan gösterilmesi gerektiğini ise bu denli haince saldırıların yinelenmemesi için şart görüyorum. Sayın Topal’a acil şifalar diliyor, en kısa zamanda kalemine kavuşmasını temenni ediyorum.”

emre-akgun-akcaabat-ismail-topal.jpg

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Sahibi İsmail Topal’ı evinde de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini bizzat ileten İlçe Başkanı Akgün’e ilçe yöneticisi Erdem Birinci, eski ilçe başkan yardımcısı Hayrettin Eroğlu ve Mahalle Sorumlusu Engin Kahriman eşlik etti.

Akçaabat Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday olan eski Çevre Genel Müdürü Mehmet Baş da Topal’ı ziyaret edenler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler