Akgün'den Çok Sert Mesaj

Akgün'den Çok Sert Mesaj

Akgün'den Çok Sert Mesaj

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, CHP PM üyesi Yavuz Karan'ın açıklamalarına sert cevap verdi. Akgün'ün yaptığı yazılı açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

Basına ve Kamuoyuna;

Bu açıklamamızı kaleme alma ihtiyacı muhataplıktan değil, kamuoyuna olan saygımızdandır.

Karadeniz Bölgesi’nde, Trabzon’da ve Akçaabat’ta “çok zayıf” olduklarını, adeta altını çizerek, külliyatı bir avuç olan taraftarına aktarmayla sözlerine başlayan malum zihniyetin temsilcisi, 5 dönemdir alt etmeyi bırakın yanına bile yaklaşamayarak ancak izleyebildikleri Belediye Başkanımız Şefik Türkmen’i, 9 seçim kaybetmiş ve başarısız olan Genel Başkanlarını görmezden gelerek lekelemeye cüret etmiştir.

 

13.02.2018 Salı günü CHP PM üyesi Yavuz Karan’ın, partisinin ilçe binasında yapmış olduğu konuşmasıyla Akçaabat’tan ve Akçaabat kamuoyundan ne kadar uzak ve bihaber olduğunu görmek öncelikle bir siyasetçi olarak bizleri üzmüştür.

 

Akçaabat’ımıza 24 yıldır alnının akıyla gecesini gündüzüne katarak hizmet eden Belediye Başkanımızın bu hizmetlerini göz ardı etmesinin tek bir açıklaması olabilir; yerel seçimlerin yaklaşması… Dolayısıyla ancak güneşi balçıkla sıvamak olarak karşılık bulabilecek bu tavır, karalama kampanyası yapmaktan başka bir şey değildir.

 

Belediye Başkanımızın çalışmalarını burada tek tek yazacak değilim. Görev süresi boyunca hiçbir menfaat gözetmeksizin, gecesini gündüzüne katarak daha güzel bir Akçaabat’ı nasıl oluşturabilirim gayret ve çabası içerisinde olan Belediye Başkanımızı, sadece seçim zamanı ya da seçim üzeri Akçaabat’a gelen bir şahsın eleştirmesini doğru dahi bulmuyorum.

 

PM üyesi Yavuz Bey! Belediyeciliği ve hizmet anlayışını sizden ya da sizin partinizden öğrenecek de değiliz. Siz önce, kendi belediyelerinizin hizmet anlayışını düzeltin. En basit olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni örnek verebilirim size tüm kamuoyunun bildiği bir örnek olarak…

 

Akçaabat’a verilen sözlerin yerine getirilmediğinden bahsediyor, üniversiteyi soruyorsunuz. Korkmayın! Biz verdiğimiz sözleri yerine getiren bir partiyiz. Mensubu olduğunuz partinin Genel Başkanının bir televizyon programında (2011 yılında) dile getirdiği, daha doğrusu, kalbinden geleni dışarı vurduğu; “Biz Tayyip Erdoğan gibi söz verip de sözünü yerine getirenlerden değiliz” ifadesi, sizin yapmış olduğunuz politikanın özünün söze gelmiş halidir. Korkmayın! Üniversitemizin, aynen söz verdiğimiz gibi Trabzon’un ikinci üniversitesi olarak Akçaabat’a kurulacağının kararı çıkacak. Adalet sarayımız, SGK binamız ve diğer vermiş olduğumuz sözlerin biz teşkilat olarak, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ve Trabzon milletvekillerimizin önderlik ve gayretleriyle de sürekli takibini yapmaktayız.

 

Siz, Akyazı’nın olacağına da inanmıyordunuz, oldu ve şehrimizin artık bir dünya stadı var. Şehir hastanemiz de Allah’ın izni ile yine orada olacak. Biz sizin hayallerinizle uğraşmıyoruz çünkü bugüne kadar yapılanlar sizin hayallerinizin üzerinde işler!

 

Bu arada Yavuz Bey’e sormak isterim; ülkemizin bekası için, hemen yanımızda kurulması planlanan bir terör devletini engellemek için yapılan Afrin Operasyonu hakkında görüşleri nelerdir? CHP’yi Atatürk’ün partisi olarak görüp CHP’ye oy veren “söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen partilileri gibi mi, yoksa HDP ile el ele verip birlikte iyi salladık diyen Şafak Pavey gibi mi? "Afrin’de ne işimiz var, merkeze girmeyelim" diyen KK gibi mi düşünüyorlar?

 

Kendisinden ricam şudur ki; ben bir Akçaabatlı, bir Trabzonlu olarak ve Akçaabatlı, Trabzonlu olma gururunu yaşayan bir Akçaabat evladı olarak, mensubu bulunduğu CHP’nin PM üyesi olan Yavuz Karan Bey’den, CHP’yi milli ve yerli olmaya davet etmesini ilk toplantılarında bekliyorum.

 

Şunu unutmamak gerekli; gözünü kırpmadan canını verenleri, Türk’ün geçmiş şanlı tarihinde ve yakın tarihimizde 15 Temmuz Diriliş Mücadelemizde milletimiz yeterince müşahede etmiştir, dert etmeyiniz… Ayrıca “samanlık kahramanlarını”, halkı vatanı için gazi ve şehit olurken kimlerin Belediye Başkanının evinden izlediğini sizin tarihiniz yazmaktadır. Türk’ün asil tarihi kahramanlıkları yazdı, yazıyor, yazacaktır. Bunları arkanızda olan güçler iyi bilir.

 

İnanıyor ve biliyoruz ki ecdadımızdan aldığımız güç ve manevi destekle geleceğimize imza atmayı, torunlarımıza yaşanabilir, statükolardan uzak bir ülke teslim etmeyi Allah (CC) bize nasip ediyor inşaallah!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler