Akgün Seçime Hazır

Akgün Seçime Hazır

Akçaabat’ın en genç belediye başkan adaylarından biri olan Akça-kale Belediye Başkan Adayı Emre Akgün, kazandığı takdirde beldesi için yapacaklarını anlattı.

Akçaabat’ın en genç belediye başkan adaylarından biri olan Akçakale Belediye Başkan Adayı Emre Akgün, kazandığı takdirde beldesi için yapacaklarını anlattı.

Adalet ve Kalkınma Patisi’nden aday olan Beykent Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan 30 yaşındaki Emre Akgün, kazandığı takdirde yapacaklarını şöyle sıraladı:

 

“Belediye hizmet binası kazandırılacak. Bütün alt yapı problemleri çözülecek. Bütün mahallelere ilan panosu koyulacak; hizmet ve harcamalar konusunda halk bilgilendirilecek, şeffaf yönetim sağlanacak. Işıklandırılmamış yol kalmayacak. Balıkçı barınaklarının yapımına destek verilecek. Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliği sağlanarak beldedeki kadın ve gençler için meslek kursları düzenlenerek meslek sahibi olmalarına imkân sağlanacak. Belediye konuk evi yapılacak. Sahil şeridi ve mesire yerleri modernize edilecek. Beldeye hizmet etmek isteyenler teşvik edilerek beldedeki gençlere iş imkânı sağlanacak. Mahallelerde belediye sosyal fonu oluşturularak ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere yardım sağlanacak. Eski mezarlıklar düzenlenecek, yeni mezarlık alanları oluşturulacak. Spor kulübünün faaliyet alanı genişletilerek ulusal çapta sporcu yetiştirilecek.

Akçakale’nin markası olan kale ön plana çıkarılarak beldenin turizm potansiyeli artırılacak. Halk meclisi oluşturularak belde sakinlerinin bu mecliste sorunlarını dinlenilip çözüme kavuşturulacak ve vaatlerin takip edilmesi sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset