Akgün İstifa Etti

Akgün İstifa Etti

Akgün İstifa Etti

Akgün İstifa Etti.

6. Olağan İlçe Kongresi’ni 24 Eylül’de yapacak olan AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda saflar belirginleşmeye başladı. Akgün’ün Genel Merkez’in adayı olduğu açıklanmasının ardından, partisinin almış olduğu temenni kararları uyarınca Büyükşehir ve Akçaabat Belediye Meclis üyelikleri görevlerinden istifa etti.

emre-akgun-005.jpg

 “AK Parti Genel Merkezi’nin adayı Emre Akgün” olarak açıklanmasının ardından , AK Parti’de gözler belirgin oranda değişime uğrayacağı değerlendirilen Yönetim Kurulu’nun nasıl şekilleneceğine çevrildi. AK Parti MYK’sının kararıyla yönetim kurulu Asil üye sayısı 30’dan 25’e düşen, Yedek üye sayısı da Asil üyenin aynısıyken yarısı olarak yeniden belirlenen Akçaabat’ta Yönetim’e girmek için de kıyasıya bir yarışın yaşanacağı öngörülüyor.

Büyükşehire Serkan Özdemir

serkan.jpgAkçaabat Belediye meclisi ve Trabzon Büyükşehir cevdet-bayraktar.jpgBelediye Meclisi üyesi olan Emre Akgün’ün bu görevlerden istifa etmesinin ardından Büyükşehir meclisine  Akçaabat belediye meclis üyesi olan Serkan Özdemir  gidecek. Akçaabat Belediye Meclis Üyeliğine ise Cevdet Bayraktar gelecek.

Kongre süreci

AK parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi 24 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Erol Günaydın Sanat Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak. Kongreye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset