Akçakale'de Masaları Kırdılar

Akçakale'de Masaları Kırdılar

Akçakale Beldesi’nde bulunan seyyar piknik masaları ve oturma yerleri, kendini bilmez kişi ya da kişilerce kırıldı.

Akçakale Beldesi’nde bulunan seyyar piknik masaları ve oturma yerleri, dışarıdan gelerek orada alkol tüketen ve uygunsuz davranışlarda bulunması nedeniyle beldedeki bazı kişilerce kullanılamaz hale getirildiği öne sürüldü.

akcakale-beldesi’nde-bulunan-seyyar-piknik-masalari-ve-oturma-yerleri,-disaridan-gelerek-orada-alkol-tuketen-ve-uygunsuz-davranislarda-bulunmasi-nedeniyle-beldedeki-bazi-kisilerce-kullanilam.jpg

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne bağlı Akçakale Beldesi sahilinde belediyenin yerleştirdiği piknik masası ve oturma yerleri kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Akçakale Belediyesi’nin yaklaşık 2 yıl önce Esenyurt Belediyesi’nden hibe olarak alınan ve belde merkezinde sahile yerleştirilen seyyar piknik masası ve oturma yerleri, iddiaya göre beldedeki vatandaşlar tarafından kimisi parçalanarak, kimisi de denize yuvarlandı.  Belde dışından özellikle akşamları oraya gelerek içki tüketen ve bazen de uygunsuz davranışların sergilendiği ve bu duruma karşı çıkan vatandaşların çözüm için bu masa ve oturma yerlerini parçaladığı iddia edildi.

 

akcakale-beldesi-baskan-emre-akgun.jpg3 gün önce meydana gelen olay sonrası, belediye sayısı 10’u geçen masa ve oturma araç ve gereçlerinin parçalanmış halini görünce tamamını kaldırarak, belediye önündeki deposunun önüne getirdi. Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün, topladıkları masa ve oturma yerlerini onardıktan sonra balıkçı kooperatifinin hizmetine vererek mini bir çay bahçesi şeklinde hizmete sokacaklarını belirtti. Piknik masası ve oturma yerlerini ancak bu şekilde koruyabileceklerinin altını çizen Akgün, belde dışından gelen bazı vatandaşların orada alkol tükettiğini doğruladı.

 

Akçakale Muhtarı Şükrü Karaoğlu, bu tür olayların daha önce de meydana geldiğini söyleyerek, “Hatta Belediyenin elinde bulunan bazı kamelyalar, sırf bu şekilde zarar verilip parçalandığı için belde dışında başka yerlerde kullanılıyor. Bunlar olmaması gereken şeyler.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler