Akçaabat'tan Valiye Ziyaret

Akçaabat'tan Valiye Ziyaret

Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Partili Belediye Başkanları, İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ila Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’a yapılan ziyarete Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ila AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Dr. Recep Kızılcık, Akçaabat Muhtarlar Derneği'nin ziyaretinin ardından AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat ilçe ve belde belediye başkanları ve Akçaabat il genel meclisi üyelerini kabul etti.

 

Akçaabat hakkında Vali Kızılcık’a bilgiler veren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ın geçmişten beri tarım sektörü ile Trabzon’u besleyen bir ilçe olduğunu ve son yıllarda özellikle lokantalarıyla turizme büyük katkılar sağladığını söyledi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Osman çavuş ise ziyarette yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın  ve bölgenin sorunlarına değindi ve çözüm yollarının birlikte bulunmasını istedi. Şinik beldesinde bulunan ve mahkeme kararıyla kapatılan konkasör şantiyesinin 1982 yılından beri faaliyet gösterdiğini ancak gelinen noktada yapılan bir hatadan dolayı kapatıldığını ifade eden Çavuş, “gerekirse bu alanda rahatsızlık verilen kişilerin yerleri kamulaştırılmak suretiyle de olsa şantiye faaliyetlerine devam etmelidir” dedi.

Vali Kızılcık sorunların çözümüne yardımcı olacağını söyledi.

 

Trabzon  Valisi Kızılcık’ın Akçaabat’tan diğer ziyaretçileri ise Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlar oldu.

 

Muhtarların çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ve hizmet üretimi noktasında da sorunları en iyi muhtarların bildiğini belirten Vali Kızılcık, “Muhtarlarımız, vatandaşla doğrudan temas kuran kanaat önderleridir. Sosyal sorumluluk çerçevesinde vatandaşın talep, sorun ve önerilerini birinci elden alıp üst makamlara intikal ettirerek, çözüm üretme noktasında da idareye katkı sağlamak suretiyle önemli bir görevi de yerine getiriyorlar.” şeklinde konuştu.

 

Muhtarların dile getirdikleri sorunları dinleyen Vali Kızılcık, el birliği ile sorunların üstesinden geleceklerini belirterek, var olan sorunlara çözüm bulmak için ilgili kurumlara gerekli talimatları vereceğini kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler