Akçaabat'tan Destek Oldular

Akçaabat'tan Destek Oldular

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın üyeleri partilerinin genel merkezi tarafından Ankara'da organize edilen “Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği" toplantısına katıldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın üyeleri partilerinin genel merkezi tarafından Ankara'da organize edilen “Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği" toplantısına katıldılar. 31 Ekim Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda yapılan toplantıda yaklaşık 20 bin kişi hazır bulundu.

30 Ekim Cumartesi günü kiralanan bir otobüsle Ankara’ya hareket eden, toplantının gerçekleşmesinin ardından da Akçaabat’a geri dönen MHP heyetinde Akçaabat Teşkilâtı’nın Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.

Ankara'daki toplantıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, “İnancım odur ki, Ankara'daki toplantıda ayağa kalkan milli ruh ve coşku Milliyetçi Hareket'in tek başına iktidarının habercisi ve müjdecisidir.” dedi.

Ankara'dan taşacak olan heyecan ile azim ve kararlılığın dalga dalga Anadolu'ya yayıla-cağına inandığını da belirten Altuntaş, şunları söyledi:

“Bir kez daha, kutlu davamızın mücadele tarihinde aramızda bulunmuş, emeği ve hizmeti geçmiş, ancak çeşitli nedenlerle ayrı ve uzak kaldığımız, bütün dava arkadaşlarımı, Türkiye'nin bugün geldiği tarihi yol ayrımında MHP'ye dönmeleri için çağrıda bulunmak istiyorum. Bir araya gelme günü bugün değilse ne zamandır? Kapımız ve gönlümüz herkese ardına kadar açıktır. Vatan ve millet sevgisi ve Türkiye'nin onurlu ve huzurlu geleceği ortak paydasında aynı duyguları, hassasiyetleri ve endişeleri paylaştığımız, başka siyasi partilere oy veren, siyaset yapan veya mensup olan kardeşlerimizi de 'Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği'ne davet ediyorum.”

 

mhp-anlkarada.jpg

mhp-kadinlar.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset