Akçaabat'tan Bayram Görüntüleri

Akçaabat'tan Bayram Görüntüleri

Kurban Bayramı için resmi bayramlaşma Merkz İlköğretm Okulu'nda yapıldı.

Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Bnb. Okan Uslu, Akçaabat Emniyet Müdürü İsa Yılmaz, Belde belediye başkanları,sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Bayramlaşmada bir konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat’ta görev yaptığı 4 yılda 9 dini bayram yaşadığını ve Akçaabat’ın kendisinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Özkan “Akçaabat tipik bir Osmanlı şehri gibi. Kültürü ve sosyal yapısıya farklı bir şehir. Bu özellikler her yerde yok.  Akçaabat’ın benim gönlümde önemli bir yeri var. Eşim ve ben bu şehirde mutluyuz. 4 yıldan uzun bir süredir burada görev yapıyorum. 9 dini bayramı birlikte yaşadık” dedi.

Veda konuşması gibi algılanan konuşma sonrası Akçaabat’tan ayrılacak mısınız sorusuna ise Kaymakam Özkan “Bizler devletin görevlendirdiği kişileriz. Gönül ister ki sürekli burada görev yapayım. Ama zamanı gelince bizde buradaki görevimizden ayrılacağız.Ancak şuan için böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

 

Bayramlaşma Akçaabat ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet  Müdürlüğü’ne yapılan bayram ziyareti ile sona erdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat