Akçaabat'taki Şüpheli Ölüm

Akçaabat'taki Şüpheli Ölüm

Akçaabat'ta önce kayıp olani sonrada cesedi bulunan kadın ile ilgili soruşturma sürüyor.

Trabzon'da, bir hafta önce küçük çocuğu ile okuldaki diğer çocuğunu almaya gittikten sonra denizde cesedi bulunan kadının, diğer 5 kişi ile gözaltına alınan kayınpederi ve eşinin, kadının bulunması için polise başvurduğu öğrenildi.

 

 

Alınan bilgiye göre, 2 Kasım Pazartesi günü oğlunu okuldan almak için Akçaabat ilçesi Nefsipulathane Mahallesi'ndeki evinden 5 yaşındaki oğlu Umut ile ayrıldıktan sonra kaybolduğu belirtilen ve Vakfıkebir ilçesinde deniz kenarında cesedi bulunan Nazmiye Çam'ın (26) ölümüne ilişkin polislerce gözaltına alınan eşi H.Ş.Ç. ve bu kişinin babası A.Y.Ç'nin de aralarında yer aldığı 7 kişinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Soruşturma kapsamında, Nazmiye Çam'ın gözaltındaki kayınpederi A.Y.Ç'nin, Akçaabat ilçesi ile Darıca'daki 2 ayrı evinde polislerce arama yapıldı. Aramada, evlerdeki 138 mermi ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

 

Cesedindeki inceleme sonucu, kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünün anlaşıldığı belirtilen Nazmiye Çam'ın cesedinin bulunmasından bir gün önce öldüğünün belirlendiği belirtildi.

Bu durumun, Çam'ın kaybolmasından hemen sonra öldürülmediğini gösterdiğini dikkate alan polisin, namus meselesinden öldürülüp öldürülmediğini de araştırdığı Çam'ın ölümü konusunda, özellikle eşi H.Ş.Ç ile A.Y.Ç. üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi.

 

 

Evden ayrılmasının ardından kaybolduğu öne sürülen Nazmiye Çam'ın bulunması için polise başvuran A.Y.Ç'nin yanı sıra oğlu H.Ş.Ç'nin de gazete ve haber ajanslarını telefonla arayarak, bu konuda haber yapılmasını istedikleri belirtildi.

 

 

Nazmiye Çam, 2 Kasım Pazartesi günü, yanına 5 yaşındaki oğlu Umut'u alarak, Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu 1. sınıfta okuyan oğlu Murat'ı almak için evden ayrılmıştı. Aynı günün akşam saatlerinde küçük Umut, Darıca Beldesinde tek başına dolaşırken vatandaşlarca bulunmuş, annesinden bir daha haber alınamamıştı.

 

 

Aynı hafta cumartesi günü cesedi Vakfıkebir ilçesinde deniz kenarında bulunan Nazmiye Çam'ın cenazesi dün Akçaabat ilçesi Kaleönü köyündeki Kırbayır Camisinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler