Akçaabat'ta Zabıtaya Saldırı.

Akçaabat'ta Zabıtaya Saldırı.

Akçaabat'ta Zabıtaya Saldırı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde zabıta ekiplerine saldırı yapıldı.

Akçaabat Belediyesi'nde görevli zabıta Müdürü Muhammet Şentürk ve beraberinde 2 zabıta memuru ile Akçaabat Nefsipulathane mahallesinde denetim esnasında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin saldırına uğradı.  Saldırı sonucu zabıta memurlarından N. T.n'in aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırıldığı ve 7 gün işgörmezlik raporu aldığı öğrenildi. Zabıta memurlarının emniyete giderek şahıslardan şikayetçi olduğu öğrenildi. Saldırının Hıdırnebi Yaylasında kaçak yapıların yıkımı sonrası gerçekleşmesi ise manidar bulundu.

Başkan Türkmen, "Olay kabul edilebilir bir şey değildir"

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kamu görevlilerine karşı bu şekilde bir davranış içerisine girilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir" dedi.

Başkan Türkmen "Zabıta görevlilerimiz denetim esnasında bir saldırıya uğramıştır. Devletin görevlisine böyle davranışta bulunmaları kabul edilebilir bir iş değildir. Millet kanunlara saygılı olmak zorundadır. Eğer insanların bir hakkı varsa bunu yasal yollardan araması gerekir. Bu şekilde bir davranış kabul edilemez" dedi.

Olay ile ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler