Akçaabat'ta Yaşanan Olaylar

Akçaabat'ta Yaşanan Olaylar

Akçaabat'ta yaşanan çeşitli asayiş olayları.

Akçaabat’ta 3 ayrı suçtan hükümlü bulunan bir kişi yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren ilçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, ilçeye bağlı Ortaköy’de çeşitli suçlardan hüküm giymiş Abdullah B’nin (48) saklandığı eve baskın yaptı. Göz altına alınarak Bahçecik ceza evine gönderilen Abdullah B’nin  23 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

GÜVENLİK KAMERASINDAN KAÇAMADILAR...

 

Akçaabat’ta yaşlı kadının cüzdanını çalan kişiler banka güvenlik kamerası sayesinde yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre, Akçaabat’tan Trabzon istikametine doğru dolmuş ile yolculuk yapan Elmas Gayret (72) Akçaabat’a geldiğince banka kartlarını koyduğu cüzdanının çalındığını fark etti.  Olay üzerine inceleme başlatan Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler yaptıkları incelemede, kartı alan kişilerin Akçaabat’ta bir bankanın otomatik para çekme makinesinden yaşlı kadının hesabından para çekildiğini tespit etti. Banka güvenlik kameralarından yola çına ekipler kartı çalan F.M (20) ve M.B (22) adlı kişileri gözaltına altı.

Suçlarını itiraf eden şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Akçaabat'ta önceki gece bomba paniği yaşandı.

 

Muahbirimizin edindiği bilgilere göre, önceki gece saat 22.00 sularında Akçaabat Askerlik Şubesi'ni çevreleyen duvarın yanında bulunan bir poşet bırakıldı. Askerler içerisnde bomba olabileceği ihtimali üzerine emniyet güçlerine haber verildi. Çantanın bulunduğu alanda Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince güvenlik önlemleri, alındı ve olay yerine Trabzon'dan bomba imha ekipleri çağırıldı. Kısa süre sonra çantanın sahibinin orataya çıkamsıyla korkulan olmadı. Çanta sahibi içerisinde çeşitli yiyecek olan çantayı taşımamak için kısa süreliğine bıraktığını ifade etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler