Akçaabat'ta Trafik Yoğunluğu

Akçaabat'ta Trafik Yoğunluğu

Akçaabat-Trabzon Karayolu'nda yaşanan trafik yoğunluğu gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte gözle görülür bir şekilde arttı.

Akçaabat-Trabzon Karayolu'nda yaşanan trafik yoğunluğu gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte gözle görülür bir şekilde artarken; Söğütlü Beldesi'nden İskele Kavşağı'na kadar olan yol diliminde günün belirli saatlerinde trafik neredeyse karınca hızıyla ilerliyor. Bu alanda trafik konusunda sıkışıklık yaşanmasının sebebi ise Düzköy Kavşağı'nda yaşanan yoğunluk.

akcaabat-trafik-yogunlugu.jpg

Söğütlü Köprüsü'nü geçtikten sonra Düzköy Yolu'na dönecek araçlar için ayrılan yanaşma şeridinin tek araç sığacak ve ancak 5 araca hizmet verecek şekilde inşa edilmesi, bu alana giremeyen araçların Söğütlü yönünde karayolunun sol şeridini neredeyse işlemez hale geliyor.

Bu durum kimi zaman araçların Trabzon tarafında Fatih Eğitim Kavşağı'na, Akçaabat tarafında ise Fatih Stadyumu altına kadar kuyruklar oluşturmasına sebebiyet verirken, hızlı seyreden trafikte ise sol şeritte duran araçlar kazaya zemin hazırlıyor.

trfaik-yogunlugu.jpg

Akçaabat sahil geçişini kullanmak zorunda kalan transit araçlar uzun kuyruklarda beklemek zorunda ada kalıyor. Öte yandan Haçkalı Baba devlet Hastanesi önüne inşa edilmesi planlanan köprülü üst geçidin ise akıbeti merak konusu oldu. Bazı siyasilerin karşı çıktığı projenin iptal edildiği dedikoduları da halk arasında dolaşıyor. BU çalışma ile ilgili Akçaabat siyasetçilerinin hiçbir açıklama yapmamaları da manidar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler