Akçaabat'ta Soylu Rüzgarı Esti

Akçaabat'ta Soylu Rüzgarı Esti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Akçaabat’ta Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Akçaabat’ta  Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti. Günün akşamında ise AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu yemeğe katıldı.

Akçaabat’ta ilk ziyaretini Muhtarlar Derneğine yapan Süleyman Soylu, muhtarlara soru cevap şeklinde sohbet ederek sorunlarını dinledi.  Sorunların çözümü için bir araya geldiklerini ifade eden Süleyman Soylu, “Biz buraya bu meselelerinizi konuşmak için geldik. Bu sorunlar için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarımızla 3 kez koordinasyon toplantısı yaptık. Biz sahadaki şikâyetleri topluyoruz. Bunlara çözüm için çalışıyoruz. 1 Yılda bekleyin. Büyükşehir daha yeni kuruldu. Bunu bir geçiş dönemi olarak algılayın. Bu geçiş sürecinde bazı eksikler oldu. Bunları da biz İnşallah mecliste çözeceğiz. Öncelikle grup yolları yapılacak ardından tali yollar yapılacaktır. İnanın bütün imkânları zorlayarak çalışmalarımızı yapacağız. Bunu sayın Başbakanımız da Artvin mitinginde söyledi. Yayla yollarımızı bile en iyi şekilde yapacağız. İşte Karadeniz için yeşil yol projemiz. Bunları İnşallah hep beraber yapacağız” dedi.

Sonraki ziyaretlerini Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kredi ve Kefalet kooperatifine yapan Soylu, burada esnafların sorunlarını dinleyerek, çözümü konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

yemek1-001.jpg

yemek3.jpg

Son olarak AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatının Sivil Toplum Örgütlerine verdiği yemeğe katılan Soylu burada yaptığı konuşmasında,  Türkiye'nin bütün problemleri çözmeye çalışan bir irade olduğunu ifade etti. Türkiye'nin her geçen gün daha çok güçlendiğini ve zenginleştiğini vurgulayan Soylu, "Kim ne söylerse söylesin kim ne anlatmaya çalışırsa çalışsın dünyanın 70 ülkesine gidiyoruz bugün. Ay yıldızlı pasaportu uzattığımızda dün pasaportu elinin tersi ile itenler bugün saygıyla ayağa kalkıyor" dedi. Soylu, 13 yıldır Türkiye'de büyük bir atılım yaşandığını ifade ederek, şöyle devam etti: "Sadece ekonomik, demokratik bir büyüme yok Türkiye'de, sadece toplumsal hayatımızdaki gelişmeler yok Türkiye'de. Milletimizin özgüveni gelişiyor. Demokratik ve birinci kalkınma devrimini yaptık. İnsanlarımız hayalleri ile buluştu. Daha bu yolculuğa yeni başladık, daha yeni adım atmaya başladık. Bütün dünyaya güçlü, zengin, özgür bir Türkiye'yi demokrat bir Türkiye ortaya koymaya çalışan bir anlayışın Türkiye'sinde yaşıyoruz. Ürkütülen, korkutulan, bir gazete manşeti ile hükümet değiştirilen istikrarsız bir Türkiye tablosuna bizi getirmeye çalışıyorlar."Eski Türkiye koalisyonunun farkında olduklarını kaydeden Soylu, "Bugün Türkiye'de AK Parti'nin karşısında tek bir anlayış vardır eski Türkiye koalisyonu. Kim ne derse desin kim ne anlatmaya çalışırsa çalışsın, bugün Türkiye'nin ilerlemesini istemeyenlerin oluşturduğu bir koalisyon var.  Oligarşik sermaye, oligarşik bürokrasi, oligarşik medya var. Hepsi yeni Türkiye'yi hazmedemiyor. Güçlü, zengin Türkiye'yi hazmedemiyorlar" diye konuştu.

yemek2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset