Akçaabat'ta Sanat Rüzgarı

Akçaabat'ta Sanat Rüzgarı

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sezonun ikinci konserinde dinleyicilerle buluştu.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sezonun ikinci konserinde dinleyicilerle buluştu.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konserlerine kaldığı yerden devam ediyor. Türk Sanat Müziği korosu Aralık ayında Gümüşhane Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği konserin ardından,sezonun ikinci konserini Şef Salih KAZANCIOĞLU yönetimindehalka açık bir konser vererek gerçekleştirdi.

Erol Günaydın Sanat Merkezinde gerçekleşen konsere, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı ve Eski Trabzon Milletvekili Ali Kemal Başaran, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Cevat Birinci ve Osman Parlayan, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe daire amirleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ve çok sayıda Türk Sanat Müziği sever katıldı.

Türk Sanat Musikisinin en seçkin parçalarını seslendiren Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Oldukça coşkulu geçen konserde, seslendirilen birçok parçaya sanatseverler de eşlik etti.

Gecede sunuculuğu Hakan Karan'ın yaptığı konserde, Hopa Belediyesinin davetlisi olarak 15 Ocak 2016 Cuma günü gerçekleşecek Türk Sanat Müziği konserine tüm sanatseverler de davet edildi. 

tsm-konser.jpg

Yaklaşık iki saat süren programın sonunda,Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından koroya çiçek takdiminde bulunulurken, gece hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat