Akçaabat'ta neler oluyor?

Akçaabat'ta neler oluyor?

Akçaabat'ta neler oluyor...

 

 

MHP Akçaabat Birinci’yle Demeli’yi bir araya getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı düzenlediği iftar yemeğinde birçok ismi bir araya getirdi. Akçaabat’ta bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine MHP İl Başkanı Nihat Birinci katılırken, aday olarak ön plana çıkan ve Trabzon’da MHP’nin kongresinin iptalinden sonra Birinci’yle arasındaki iplerin iyice gerildiği Muammer Demeli de yemeğe katıldı. Demeli’nin kendisinden önce salona gelen Birinci’nin yanına giderek selamlaştığı dikkatlerden kaçmazken, ikilinin daha sonrasında birbiriyle hiçbir şekilde konuştuğu görülmedi. Trabzon milletvekili Koray Aydın’ın il dışında programı olduğundan yemeğe katılamadığı öğrenilirken, 12 Haziran seçimlerinde MHP’den aday olan İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Halil Memiş ve Eczacı Osman Karaduman da yemekte yer aldı. Öte yandan Akçaabat’taki birçok sivil toplum örgütü temsilcisi de yemekte protokol masasında yer aldı.

Çavuş’tan sonra polemik son buldu

Osman Çavuş’un AK Parti Akçaabat ilçe başkanlığı görevini Ahmet Ziya Öztürk’e devretmesinden sonra, Akçaabat’ta sürekli yaşanan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’le polemik son buldu. Göreve yeni gelen AK Parti İlçe Başkanı Öztürk’le, CHP İlçe Başkanı Nadir’in basın önünde hiçbir polemik yaşamadığı gözlendi. Mustafa Nadir’in AK Parti aleyhine birkaç kez açıklama yaptığı kaydedilirken, bu açıklamalara AK Partili Öztürk tarafından yanıtsız bırakıldığı Öztürk’ün göreve geldiği günden bu yana dikkatlerden kaçmadı.

Akçaabatlı öğretmenin Kongolu misafirleri

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde önceki günlerde ilginç bir olay meydana geldi. İstanbul fatih Üniversitesi’nde öğrenim gördükleri öğrenilen Kongolu 3 öğrenci Trabzon’a geldi. Akçaabat’ta Ömer Özbayrak adlı bir öğretmen tarafından ilçenin bir köyüne çıkarılan Kongolu öğrenciler burada Türk misafirperverliğiyle karşılaştılar. Teravih namazına da katılan Kongolu misafirlerin namazdan sonra köy kahvehanesinde çay içerken bir köylünün köyden arkadaşlarını arayarak, “Trabzonspor Afrikalı yeni transfer yaptı, futbolcular köyümüzde” demesi üzerine birçok köylü kahvehaneye akın etti. Tabi durum köylülerin kahvehaneye gelmesiyle kısa sürede anlaşıldı.

CHP gençlik ne yapıyor?

CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanlığı görevine kısa süre önce getirilen Cemre Saraç, Akçaabat’taki partili gençlerin çalışmasına hız verdi. Gençlerin halkla iç içe hareket etmeleri gerektiğini belirten Saraç, Ramazan ayı boyunca faaliyetlerini sürdürecekleri ve bu faaliyetlerini genel merkeze bildireceklerini ifade etti.

Akçaabat Belediyesi neden olağanüstü toplandı?

Akçaabat Belediye Meclisi birkaç gün önce olağanüstü toplantıya çağırıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen başkanlığında toplanan belediye meclisi üyeleri Fen İşleri Müdürlüğü’ne ek ödenek verilmesi kararını alırken diğer önemli karar ise Başkan Türkmen’e iller bankasından kredi kullanmak üzere tam yetki verilmesi oldu. İller Bankası’ndan alınacak kredinin eski meyve pazarında yapılacak olan inşaat için kullanılacağı öğrenildi. Kararlar oybirliği ile alındı.

AK Parti iftarı ilgi görmedi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar ilgi görmedi. Birkaç gün önce Kültürpark Saray Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine yeterince ilgi olmadı gözlenirken, salonda boşluklar olduğu dikkat çekti. Öte yandan iftar programı için hazırlanan güveçlerin birçoğunun da servis edilmeyerek, dışarıda bırakıldığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler