Akçaabat'ta Memiş'e Sevgi Gösterisi

Akçaabat'ta Memiş'e Sevgi Gösterisi

Sandığa 41 gün kala Akçaabat’ta seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra adayı Halil Memiş vatandaşla sokakta bol bol sohbet edip, esnafın derdini dinledi ve hayır dualarını istedi.

 

Yağmurlu bir Akçaabat sabahında esnafın çayını içip bankasından, manavına; manavından, tezgâhtarına, terzisine sıra atlamadan giden ve hal hatır soran Memiş; “sizden oyunuzu değil, duanızı istiyorum” diyerek şöyle konuştu: “Tehlike çanları çalıyor ve yoksulluk hızlı, periyodiksel anlamda sindirilerek arttırılıyor. Ama Milliyetçi Hareket Partisi bu çılgın projeleri hazmedecek kadar midesiz değildir, çılgın hiç değildir. Üniversite mezunlarımın iş bulamadığı, iş bulan vatandaşın asgari ücretin altında çalıştırıldığı, oğlunun cebine harçlığını koyamayan babaların var olduğu bir dönemde midemiz aksine daraltılmış tüm bunları hazmedememiş ve halkı içindekileri kusma noktasına getirmiştir. İşte o gün 12 Haziran Milliyetçi Hareketin iktidar olacağı gündür.”

halil-memis-akcaabat2.jpg

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Eski Başkanı olan MHP Trabzon 2. Sıra Vekil adayı Memiş, Akçaabat Belediye binasında gülümseyen yüzlerle ve büyük bir heyecanla karşılandı. Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’ı ziyaretinde basına samimi görüntüler veren ikili “memlekete hayrı olan herkes, dostumuz ahbabımızdır ama vatana yan gözle bakan her zaman karşı duruşumuz olmuştur” dedi. Belediyenin tüm kalemlerinde sevinçle karşılanan Memiş, mesai arkadaşlarıyla sohbet edip onlardan dualarını istedi.

halil-memis-akcaabat3.jpg

Her fırsatta gençlerle sohbet etmeyi unutmayan ve gençlere büyük önem veren Memiş, LYS ve YGS sınavlarına hazırlanan bir öğrenciye sınav durumunu sorup başarılar diledi. Akçaabat’ta eğlenilecek ve vakit geçirilecek yerlerin olmadığından dert yanan gençler Milletvekili adayına yakın ilgi gösterdiler ve onunla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmediler.

halil-memis-akcaabat4.jpg

Halkla iç içe olup, vatandaşla kaynaşan Memiş’in çevredeki esnaf tarafından da tanınıyor olması dikkatlerden kaçmazken bir büyüğünün elini öperken objektiflere işte böyle yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset