Akçaabat’ta korkunç bir olay

Akçaabat’ta korkunç bir olay

Akçaabat’ta korkunç bir olay yaşandı.

Akçaabat’ta akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı.  Emekli Maaşını çeken şahsı takip eden kişiler bir kişiyi bıçakla yaralayarak cüzdan ve paralarını alarak kayıplara karıştı.

Olay bugün akşam saatlerinde Söğütlü mahallesinde meydana geldi. Akçaabat’ta çektiği emekli maaşı ile Söğütlü’ye giden Muzaffer S.(65), bir yakınına ait evin bulunduğu apartmana  girdi.  Apartmanda boş olan yakının dairesinin kapı ve pencerelerinin açarak havalandırmak niyetinde olan Muzaffer S. daireden içeri girdiği anda 2 kişi tarafından arkasından paraları ve cüzdanı istendi. Muzaffer S.nin karşı gelmesi üzerine hırsızlar tarafından ensesinden bıçak darbesiyle yaralandı. Cüzdan ve paraları çalan hırsızlar olay yerinden uzaklaştı. Ağır şekilde yaralanan ve kanaması durdurulamayan Muzaffer S. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akçaabat’ta ünlü bir iş adamının kayınpederi olan Muzaffer S.nin tedavisinin devam ettiği bildirilirken, olay gerçekleştiren şahıslar ile ilgili inceleme sürüyor.  Emniyet güçlerinin Söğütlü Atletizm Stadyumu karşısında bulunan binanın yakınında bulunan tüm güvenlik kamera kayıtlarını alarak incelemeyi sürdürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler