Akçaabat'ta Gözler Beylerbeyi Maçında

Akçaabat'ta Gözler Beylerbeyi Maçında

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde yüzler gülüyor. Hafta sonu sahasında play-off yolunda kendisi ile yarışan Ankara Demirspor’u 1-0 yenerek ikili avantajda rakibinin üstüne geçti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde yüzler gülüyor. Hafta sonu sahasında play-off yolunda kendisi ile yarışan Ankara Demirspor’u 1-0 yenerek ikili avantajda rakibinin üstüne geçti.Teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, rakipleri karşısında alınan galibiyetin ligin en kritik galibiyeti olduğunu söyledi. Başaran, ligin son haftaları yaklaştıkça maçların daha da zorlu geçtiğini belirterek, " İç sahada üç maçımız kaldı. Biz bu iç saha maçlarının tümünü kazanmak istiyoruz. Kalan tüm maçlar final niteliğinde. Dört zorlu deplasmanımız var. Öncelikli olarak bu hafta sonu karşılaşacağımız Beylerbeyispor maçı bunlarsan bir tanesi. Rakibimizin matematiksel olarak şansı devam ediyor. Ancak biz bu karşılaşmayı kazanıp play-off’ yolunda yolumuza devam etmek istiyoruz ”dedi.

Teknik direktör başaran iyi bir ekibe sahip olduklarına belirterek " önümüzde zorlu altı maç kaldı. Bu maçlardan ikisini sahamızda dördünü dışarıda oynayacağız. Bu dört maçın iki tanesini rakiplerimizle oynayacağız. Lige kolay maç yok. Bunun bilincindeyiz. Son haftalar yaklaştıkla bizim için iyi futboldan çok iyi sonuç önemli. Hedefimiz kalan maçlarımızı en az kayıpla kapatıp play-ofa kalıp buradan 2.lige çıkmaktır “dedi. Beylerbeyispor karşısında sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Savunmada dikkatli olup, daha çok atak üreten, gol ve goller bulan taraf olacaklarını sözlerine ekledi.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulubünün kalan maçları :

BEYLERBEYİSPOR                                             (D)         

KIZILCABÖLÜKSPOR                                           (i)

K.MARAŞ B.Ş.BELEDİYESPOR                           (D)

ADLİYESPOR                                                      (İ)           

SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPOR                  (D)         

SİİRSPOR                                                            (Hükmen)

PAYAS BELEDİYESPOR 1975                              (D)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor