Akçaabat'ta Elektrik Kesintisi

Akçaabat'ta Elektrik Kesintisi

Akçaabat’ta dün yapılan elektrik kesintisi gece de devam edince şehirde hayat adeta durma noktasına geldi.

 

ÇORUH EDAŞ sorumluluk bölgesinde bulunan Akçaabat’ta dün yapılan elektrik kesintisi hayatı felç etti. Gündüz saatlerinde kesilen elektrik, gece 23.45’e kadar devam etti. Vatandaş hazırlıksız yakalandığı elektrik kesintisi nedeniyle market ve bakkallarda aydınlanmak için mum ararken, bir markette mum stokları tükendi. Esnaflar ise jeneratör ile bu açığı kapatmaya çalışırken, bu imkanı bulamayan esnaf ise yetkililere tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, zararlarının tazmini için mahkemeye başvuracaklarını da dile getirdi.

 

Vatandaşlar, uzun yıllardır bu şekilde bir kesinti olmamıştı. Olsa bile önceden vatandaş uyarılır ve önlemini alması sağlanırdı. Bu kadar sorumsuzluk olur mu? Savaş olan ülkelerde bile bu kadar uzun süre elektrik kesintisi olmuyor. Yetkililer çıkıp konuyla ilgili bir açıklama yapmalıdırlar” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan sorun ile ilgili bilgi almak istediğimiz Akçaabat ÇORUH EDAŞ yetkilileri, açıklama yapma yetkilerinin olmadığını beyan ederek sorularımızı yanıtsız bıraktı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler