Akçaabat'ta Bulut Sevinci

Akçaabat'ta Bulut Sevinci

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı.

 

Akçaabat’ın yetiştirdiği önemli bürokratlarımızdan SGK Trabzon İl eski Müdürü Musa Bulut, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atandı. Atama haberi Akçaabat’ta sevinçle karşılanırken, Bulut ilk açıklamasını da sitemiz aracılığı ile yaptı. Yarın (4 Şubat 2016 Perşembe) itibari ile göreve başlayacağını ifade eden Musa Bulut, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirtti.  Daire Başkanı Bulut “Atama ile ilgili yazı tarafıma ulaştı. Bu görevi bize layık gören başka Sayın Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek ve ülkeme milletime faydalı olabilmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Öte yandan Akçaabatlı bürokratların görevden alndığı bir dönemde Musa Bulut'un Daire Başkanı olması Akçaabat'ta sevinçle karşılandı.

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atanan hemşehrimiz Musa Bulut’u akcaabathaber.com olarak tebrik eder şimdiden başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler